2016. december 10., szombat

Magnif'Eyes

Nagyon csinos kis szemhéjpúder palettákat hozott ki ősszel a Rimmel. Három paletta, három stílus, de mind végtelen lehetőséget ad akár egy visszafogott, akár egy erősebb smink elkészítésére. A Rimmeltől én a 001 Keep Calm &Wear Gold palettát kaptam meg tesztelésre, arany és bronzos színekkel.


A Magnif'Eyes kontúr és kiemelő paletta  három matt öt fényes árnyalatot tartalmaz egy jól záródó fényes, fekete dobozkában, ami tükröt és kétvégű szivacsos applikátort rejt. Az ötből három fémes fényű, még kettő apró csillámokat tartalmaz.A Keep Calm & Wear Gold arany és réz árnyalatok összeolvadó keverékét tartalmazza, halvány bézs-barna kiemelő színnel és gazdag kávészínekkel a kontúrozáshoz.

Rimmel tipp: A csodásan összedolgozható, ultra finom szemhéjport használhatod a szemhéjon, a szemek sarkaiban és szemceruzaként, szemed színének kiemeléséhez, alakjának felnagyításához.

Mikor kiderült, hogy érkezik ez a paletta, nagyon vártam, mert az egyik kedvenc palettám (GLAM’EYES HD paletta) nagyon jó, bár igaz, ott is kilóg az egyedüli matt árnyalat minősége. És sajnos ugyan azt tapasztaltam most is mint akkor. Az első két matt szín sajnos nem ad semmit, egyszerűen nem látszik a bőrömön, a világos nem derít, a cappuccino nem árnyékol. VISZONT! lehet picit csalni :) Ha egy egyszerű nude sminket szeretnél, akkor a mozgó szemhéjadra tegyél egy picit világos, még a szemcsont alá, egy picit sötétebb korrektort/ ceruzát és fixáld a két matt színnel ;) így nem maradnak kihasználatlanul és segíthet egy természetesebb nomakeup makeup elkészítésében. Bár tudom ez sovány vigasz.  A többi szín, a  csillogó és fémes árnyalatok, valamint a legsötétebb matt barna már teljesen rendben vannak. Pigmentáltak, a fényesek fényesek. Nem porolnak és a tartósságuk is rendben van.



Összességében jó a paletta, de aki megveszi számoljon azzal, hogy a két világos matt szín nem fog működni valószínűleg :(

Holnap lesz sminkvideó is Instán a palettával, sőt lehet kettő is ;)
Még nem tudom :)

Kipróbáltátok már ezt a palettát?

Szép hétvégét :)
Ann :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése