2016. december 4., vasárnap

Ünnepi megjelenés az AVONnal

December van és esküszöm igyekszem ünnepi hangulatba kerülni, de még nem sikerült azt a várakozó érzést elérni, de azon vagyok. Egyik fegyverem, hogy ünnepi sminkeken gondolkodom és ha már ünnepi sminkek, akkor az AVON decemberi újdonságaiból össze is lehet rakni egy gyönyörű karácsonyi sminket, stílusunknak megfelelő, ragyogó körmökkel és kiegészíthetjük az év első számú illatával is:)


AVON Birthstones Pro+ körömlakk
Lakkba zárt drágakövek


AVON Nailwear Pro+ körömlakkok legújabb kollekcióját a drágakövek inspirálták, amit már a lakkok üvegcséje is jelez nekünk.  12 születéskő ihlette a színeket, illetve adták azoknak a nevüket. Így akár tökéletes ajándék lehet egyik szerettünk számára, ha a születésnapjának megfelelő színnel lepjük meg karácsonyra. A Birthstone Pro+ körömlakkok már első ránézésre is felhívják magukra a figyelmet, hiszen az enyhén csillámló lakkokat elegáns üvegcse rejti magában. Az én kedvencem elsőre a Diamond és a Garnet :)

AVON Ultra Colour ajakrúzs gyémántszerű díszítéssel
Intenzív és egyben kondicionáló ragyogás


Ahogy körmeink, úgy az ajkunk is ragyoghat az ünnepek alatt. Az AVON új AVON Ultra Colour ajakrúzsok nem csak az intenzív színekről, de  kondicionáló olajoknak köszönhetően gondoskodnak a puha ajkakról is ;)



Klasszikusok, ünnepi köntösben

És ha már ünnepek, akkor jár mindenkinek a csinos viselet, így kedvenc AVON termékeink, is ünneplőbe öltöznek :) Luxe dúsító szempillaspirál és a Luxe szemfestékpaletta Golden Smokes árnyalata, illetve a SuperShock szempillaspirál és az Ideal Flawless kőpúder öltözött egymással harmonizáló ünnepi köntösbe. Így a neszesszerünkbe is karácsonyi hangulatot csempészhetünk. ;)




És ha ez még nem volt elég, koronázzuk meg az év első számú illatával ami nem más, mint a Dreams! :)


Az illat még februárban jelent meg. A Dreams álmodozásra csábít és egy gyönyörű rózsákkal teli kertbe kalauzolja érzékeinket, melyben a lédús szilva, a százlevelű rózsa és az elegáns fás aromák alkotnak kifinomult ötvözetet. 

Egy szép lakk, egy hozzánk tökéletesen passzoló illat, egy kis szín az ajkunkra, a szemhéjunkra... több nem is kell a kifogástalan megjelenéshez az ünnepek alatt :)

Az év első számú illatáról ITT olvashattok bővebben, az online AVON katalógust ITT lapozhatjátok végig :)

Nektek milyen a tökéletes ünnepi smink?

Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése