2017. február 5., vasárnap

Imari Elixir

Januári AVON kölni újdonság volt az Imari Elixir, amit a márka csak úgy jellemzett, mint egy vérbeli nőt, aki csábító vonzó és szexi ;)
fejillat: mandarin, zöldalma, szeder; szívillat: jázmin, rózsa, ilang-ilang; alapillat: ámbra, vaníliakivonat, pacsuli"

Az Imrai Elixir sejtelmes fekete-arany dizájnt kapott, egy kis virágmotívummal, ami valóban erős nőiességet sugall, A kiszerelése 50 ml, amit egy kézre eső, szép üvegcse rejt és a szórófeje, nagyon jól szórja a kölnit.
Az Imari Elixir lédús szeder lágy illatával indul, majd a rózsa, a jázmin és a vanília jegyeivel mélyül el és válik teljessé. Illatkategóriája virágos-orientális. Számomra egyértelműen a gyümölcs és az édes vanília dominál, de amikor még "friss", akkor érezhetőek a virágos illatok. Jól érződik a szeder pici fanyarsága is, ami igazán játékossá teszi az illatot. Vagyis jelen van az édes, a fanyar, virágos a gyümölcsös jegy és ahogy telik az idő úgy változik a domináló jegy, de a gyümölcsösség azért mindig ott van :)

Így a tél vége felé szerintem igazi feltöltődés ez az illat, érezteti a tavasz szeszélyességé, színességét, vidámságát. Ha szeretitek a gyümölcsös édes illatokat, mindenképp rendeljétek meg, vagy valamilyen úton-módon próbáljátok ki. 
Nézzetek szét a februári katalógusban, mert ezt a kölnit szuper áron rendelhetitek meg, de számos jó kis csomag és újdonság vár ránk, közeleg a nőnap.. khmm... :D

Szép estét Beautyk :)

Ann:*

1 megjegyzés:

  1. Igényes az üvege, és az illata is jól hangzik. :) Nagyon tetszik a fotó, amit készítettél róla ;)

    VálaszTörlés