2017. április 8., szombat

Áprilisi AVON újdonságok

Tudom, most voltak/vannak azok a bizonyos bevásárló napok, de az AVON akkor sem pihen és ismételten érdemes átlapozni a katalógust, mert nem csak újabb és újabb kedvezmények várnak ránk hónapról hónapra, hanem számtalan újdonság. Az elmúlt két hónapban pedig főleg érdemes volt rájuk figyelni, mert új sminkcsaládot vezettek be és a teljes termékkörképnek ott még mindig nincs vége, valamint a True Colour család is újabb tagokkal bővül áprilisban.  Ahogy a természet, úgy az AVON is megújul tavasszal :)



 AVON Advance Techniques Tápláló és védő termékcsalád
Szalonminőségű hajápolás otthon
Ajánlott fogyasztói árak:
Advance Techniques Tápláló és védő sampon 250 ml: 1 049 Ft
Advance Techniques Tápláló és védő sampon 400 ml: 1 599 Ft
Advance Techniques Tápláló és védő balzsam: 1 049 Ft
Advance Techniques Tápláló és védő hajpakolás: 1 549 Ft
Advance Techniques Tápláló és védő, öblítést nem igénylő hajpakolás: 1 699 Ft

Az AVON Advance Techniques Tápláló és védő hajápolási készítményei külsőleg és belsőleg is megújultak áprilisban. Továbbfejlesztett formulájának köszönhetően mesés, szalonminőségű tincseket varázsolnak nekünk. Regenerálást és védelmet nyújtanak a hajnak - a bennük található erősítő algakivonat segít regenerálni a hajszálak felületét, valamint továbbfejlesztett hajvédő technológiával védik a hajat a hajszárítás, illetve a hővel történő hajformázás okozta esetleges károsodások ellen.

AVON Little Sequin Dress parfüm
Különleges alkalmakra



Minden nő gardróbjában található egy olyan különleges ruha, amiben igazán tündökölni tud. Éppen egy ilyen típusú koktélruha ihletette az AVON népszerű Little Dress parfümkollekciójának legújabb illatát. Az AVON Little Sequin Dress parfüm olyan nőknek készült, akik tudják, hogyan vonják magukra a figyelmet- csak úgy, mint egy flitteres ruha egy exkluzív estén. A magával ragadó illatkombinációban először a mandarin és a mangó gyümölcsös jegyei csábítanak el minket, majd az érzéki gardénia és a trópusi virágok elegye kápráztatja el érzékeinket, végül finoman bontakozik ki a pézsma és az aranyló ámbra párosa. Nagyon jól hangzik az új illatkompozíció :)

Sminkecsetek, nem csak profiknak


Tovább bővül az AVON új ecseteinek köre :) Az ergonomikus kialakítású, szintetikus sörtékkel ellátott ecsetek között most már egy korrektorecset is megtalálható, melynek segítségével a felvitt korrektort alaposan eldolgozhatjuk, akár a nehezen elérhető helyeken is, mint az orr- és a szem területe. A szemfesték tökéletes elsatírozására megfelelő választás lehet a legújabb szemhéjpúderecset, mely pufibb fejének köszönhetően könnyen összemoshatjuk a szemhéjunkra felvitt különböző árnyalatokat. Az alapozáshoz és púderezéshez is használható sminkecset tökéletes választás annak, aki szereti a több funkciót ellátó megoldásokat, hiszen az új alapozó- és púderecset tökéletesen alkalmas por és folyékony állagú termékeket eldolgozására is.



AVON Körömnyomda
Kreatív körmök, otthon

Ha hódolsz a manikűrnek és imádod, ha mindig valamilyen extra minta is van a körmödön, akkor szerintem nagyon fogsz örülni, az AVON új nyomdakészletének, ami 19 trendi mintát tartalmazó sablonnal érkezik. A körömnyomda használata rendkívül egyszerű, így az otthonunk kényelmében készíthetünk vidám, egyedi manikűrt, melynek csupán a kreativitásunk szabhat határt. Én máűr próbáltam, nekem ez sem megy :D De tTi biztos ügyesebbek vagytok ;)



AVON True Nutra Effects
A szépség védjegye az arcápolásban

Immár második születésnapját ünnepli a Nutra Effects arcápolási termékcsalád, mely áprilistól az AVON True márka alá fog csatlakozni. A változás csak a külsőt érinti, a belsőt tekintve a termékcsalád továbbra is a jól megszokott ápolást és védelmet nyújtja az érzékeny bőrűek számára. Az AVON True Nutra Effects termékpalettája olyan természetes összetevőket tartalmaz, mint a chiamag-, a papagájvirágmag-, gránátalmamag-kivonat vagy a mosódiómag-kivonat, így juttatva még több hatóanyagot a bőrbe. A termékcsaládok mindegyike parabén-, ftalát- és színezékmentes. A minőséget és a megbízhatóságot jelzi az AVON True védjegy, ami garantálja azt a megszokott színvonalat, amiért annyira közkedvelt az AVON természet ihlette arcápoló családja.






AVON Remény szalagja sál
Sok kicsi, sokra megy!
A mellrák és a családon belüli erőszak ellenes küzdelem szerves részét képzi az AVON nőkért tett törekvéseinek. Mi is segíthetünk a vállalatnak a nők támogatásában a remény szalagjával jelzett rózsaszín, illetve a nők biztonságáért kiálló kék adománygyűjtő termékek megvételével. Az AVON adománygyűjtő termékeinek teljes hasznát, illetve minden értékesített termék után 1 Ft-ot automatikusan egy adománygyűjtő alapba helyez, melyből minden évben adományokat ad át e két ügy kapcsán fellépő szervezetek szakmai támogatására, továbbá figyelemfelhívó kampányokat valósít meg belőle. Az AVON Remény szalagja sál megvásárlásával nemcsak elegáns, nőies mintával ellátott trendi ruhadarabbal egészíthetjük ki összeállításunkat, de viselésével kiállhatunk a mellrákkal küzdő nőtársaink mellett is.


Az áprilisi katalógus ismét színvonalas és továbbra is számos kedvezményt és újdonságot rejt számunkra:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése