2017. április 29., szombat

Májusi AVON újdonságok

 Aki követ Instán vagy Facebookon az már tudja, hogy egészen izgalmas körülmények közepedte ismerkedtünk meg az AVON újdonságaival. Csupa csupa kreativitásra sarkalló terméket üdvözölhetünk májusban :)




mark. Gél hatású körömlakkok és körömdíszőtők
A nyár színei a körmökön

Nyári napfelkelte, kék lagúna, epres fagylalt. Ilyen és ehhez hasonló varázslatos nyári színekkel bővül a mark. Gél hatású körömlakkok palettája. A 9 új árnyalat segítségével üde, színpompás és ragyogóan fényes hatású manikűröket alkothatunk, amelyek garantáltan jókedvre derítenek bennünket, amikor csak ránézünk. A tartós Gél hatású körömlakkok ápoló omega olajat tartalmazó formulája már akár egy rétegben is tökéletes fedést biztosítanak a körmöknek. A tartós hatás eléréséhez ráadásul nem szükséges UV lámpa használata, és mint a hagyományos körömlakkokat, egyszerűen lemoshatjuk. Kíváncsian várom, hogy működnek a lakkok, sajnos az én körmeimet eddig az összes gél hatású lakk bántotta egy idő után, remélem ők már nem fogják :)



Nem csak az élénk színek, hanem a geometrikus formák is hódítanak ezen a nyáron – nem csupán az öltözködés, hanem a körömdíszítés terén is. Az AVON új, mark. Körömdíszítő lakkjainak segítségével könnyen elkészíthetjük a nyár legtrendibb manikűrjét. A speciális, vékonyított ecsettel precíz vonalakat húzhatunk és ügyelhetünk az egészen apró részletekre is. A látványos körmöknek csak a képzelet szabhat határt!







És ha ezekkel a gyönyörűségekkel még nem teltetek volna be, még ott van az áprilisban debütáló körömnyomda szett is, aminek segítségével még tudjuk fokozni az egyedi hatást :)


 mark. Természetes ragyogást kölcsönző alapozó SPF 15
Kifutók ihlette hatás

A no make-up smink lényege a természetes, egészséges bőr megteremtése úgy, hogy a végeredménnyel olyan hatást keltsünk, mintha semmilyen dekorkozmetikumot nem használtunk volna. Ennek a szépségtrendnek kedvez a mark. új alapozója, mely finom ragyogást biztosít arcbőrünknek. A könnyű állagú alapozó vitaminokat tartalmazó formulája üde fényt ad és energiával teli külsőt kölcsönöz viselőjének. 15-ös fényvédő faktorral rendelkezik, így arcbőrünk megfelelő fényvédelmet kap használata során, ami különösen a nyári hónapokban lényeges. A pumpás kialakítású alapozók 5 különböző árnyalata közül mindenki könnyen megtalálhatja a bőrszínének leginkább megfelelőt. Szeretem az ilyen tubusokat, mert egy csepp alapozó sem vész kárba :)


AVON Luxe kasmírpuhaságú 2 az 1-ben alapozó és sminkalap  SPF 15
A kasmír puha érintése

Minden nő szereti a puhaság érzését, legyen szó akár egy finomszövésű kasmír pulóverről vagy akár az arcbőrünkről. Az új Luxe 2 az 1-ben alapozó és sminkalap gyémántporos összetétele közepes fedést biztosít, mattít, csökkenti a tág pórusok láthatóságát, miközben bársonyosan puha érzetet hagy arcbőrünkön. Vegyes és zsíros bőrtípussal rendelkezők is használhatják.
Ezt a kis csodát ki is próbáltam a kézfejemen a blogger napon. Szépen egységesítette a bőrt, adott neki egy kis természetes fényt és nagyon könnyű az állaga. 


AVON True Nutra Effects Többfunkciós arctisztító
Hatékony multifunkciós tisztítás

Ennyi smink mellett az arctisztításról sem feledkezett ám meg a márka :) A smink eltávolítása és az arcbőr lemosása kihagyhatatlan a napi rutinunkból. Az arcápolás alapja ugyanis a megfelelően megtisztított bőr, hiszen a hatóanyagok könnyebben szívódnak be és fejtik ki jótékony hatásukat. Az AVON Többfunkciós arctisztítója használható arctisztítóként, arcradírként vagy akár arcmaszkként is, hiszen gyengéden tisztít és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, előkészítve bőrünket a további ápoláshoz.
Ez csak töredéke annak a rengeteg terméknek ami Rátok vár :) Személy szerint mindent kipróbálnék, nekem való ez a sok sminkes cucc :D
Nézzetek szét az AVON katalógusában és a weboldalon is mert mindig akad valami szuper ajánlat ;)

Ann :*


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése