2017. július 12., szerda

Nap csókolta orcák az AVONnal

Ki szereti a nyarat? Ééééénnn😊Ki szereti a szép nap barnította bőrt? ÉÉééénnnn😉És kinek nem lesz idén? Nekeeeemmmm😁Kivéve, ha nem lenne a reggeli gyors nyári sminkem egyik alap darabja a bronzer, ami minden irodista megmentője úgy általában szerintem, hogy legyen végre színünk 😂


Van egy ősi nagy kedvenc bronzerem, a Rimmel Natural Bronzer. Évek óta használom télen-nyáron és sosem elég belőle, nem unom meg. Próbáltam más bronzert is már, de hasonló kompakt formában vagy túl narancsos volt, vagy túl hűvös árnyalata, ami nekem annyira nem fekszik. Viszont most az AVON júniusban hozta ki az új True Glow barnító púdert, ami trónbitorló hadműveletbe kezdett nálam.


Az AVON True Glow barnító púder egy klassz kompakt dobozban érkezett, hatalmas tükörrel, amiben elég jól lehet magunkat szemügyre venni, vagy sminket igazítani. A púdder ugyan olyan krémes illatú, mint a barnító gyöngy tesók és tudom összehasonlítani nem nagyon lehet őket, de szerintem hasonlóan krémes kicsit a textúra is.
A púder színe hideg világosbarna és még a deep glow is világos szerintem, bár a pigmentáltsága ezt ellen súlyozza, így pici is elég belőle, hogy hasson. Szuperül lehet használni teljes arcra púderként, lehet vele kontúrozni, vagy kis summer glow (halánték, orr, áll) sminket is készíteni (erről majd hozok egy vidi 😉). Tartóssága teljesen jó, egyenletesen kopik, jah és van egy pici természetes fénye, ami nem csillámdarabokat jelent! Tehát aki szeretne fényes bronzert, de nem csillámosat az rendeljen gyorsan egy Tue Glow púdert👍
A minden bőrtípushoz illeszkedő púder négy különböző árnyalatban kapható, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes tónusú verziót.

Kedvenc nyári sminktermékeim között ő már ott csücsül büszkén😍

Nektek mi a kedvenc bronzeretek?




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése