2013. április 20., szombat

Tavaszi színzuhatag a Manhattantől

Újabb tavaszi kollekciót mutatok be Nektek, ezúttal a Manhattan-től.

Rengeteg szín, praktikus kiszerelésekben. Igazi tavaszi színkavalkáddal ajándékoz meg minket a márka. Áprilistól már a dm polcain a 10 variációban kapható Eyemazing Effect  négyes paletták, igazán különleges márvány mintás Intense Effect Duo szemhéjpúdereket, 4 változatban. A megújuló tavasz változást hozott a mono szemhéjpúderek terén is. A Multi Effect 24 árnyalata között valamennyiünk megtalálja a stílusához, hangulatához megfelelőt. És hogy tökéletes legyen a tekintetünk, most 4 különböző árnyalatban lehet a miénk az Eyemazing szemhéjtus. Nem maradhatnak ki a színáradatból a körmeink sem. 12 új árnyalat közül válaszhatunk, 3 árnyalattal bővült a Lotus Effect körömlakkcsalád és 8 új színnel büszkélkedhenekt a Quick Dry 60 Seconds körömlakkok. Hu mennyi minden, nézzük sorjában:D

MANHATTAN EYEMAZING EFFECT
Négy szín egy paletta és ez a négy szín tökéletesen harmonizál egymással. 10 variációban kapható. A színek szárazon és nedvesen is használhatóak, attól függ hogy visszafogott vagy vibráló sminket szeretnénk. A színek tartósak és igazán könnyed. tavaszias árnyalatok:)
Ajánlott fogyasztói ár : 2199.-Ft

Mindegyik nagyon mutatós és minden alkalomhoz megtalálom köztük a megfelelőt:)

 MANHATTAN MULTI EFFECT MONO

Dúsan pigmentált,intenzív színek, selymes formulával.  Nem könnyű 24 szín között kiválasztani  1 színt, így ne csodálkozunk ha több mono szemhéjpúderrel hagyjuk el a boltot :) Nagyon szépek.
Ajánlott fogyasztói ár: 1299.-Ft

INTENSE EFFECT DUO
Tökéletes megoldás, ha intenzív hatást akarunk elérni. A márvány mintás duo színei tartósak, pigmentáltak és mesésen harmonizálnak egymással.
Ajánlott fogyasztói ár: 1599.-Ft


EYEMAZING
És a tökéletes tekintent eléréséhez, itt könnyen, precízen használható tus filc, négy trendi árnyalatban.
Ajánlott fogyasztói ár: 1899.-Ft

 QUICK DRY 60 SEC
8 új magas fényű, csodálatos tavaszi szín. Gyorsan szárad, hogy minél hamarabb lehessen indulni egyet kirándulni és élvezni a jó időt:))
Ajánlott fogyasztói ár: 899 Ft.
 LOTUS EFFECT
A különlegesen intenzív formulájú Lotus Effect körömlakkok palettája, most 3 új árnyalattal bővült. Hosszantartó, magasfényű lakkok.
Ajánlott fogyasztói ár: 1099 Ft.

A Manhattan elhozza nekünk a tavaszt és egy kicsivel többet is, rengeteg szín, megújuló formulák. Sokszínű és tökéletes megjelenést biztosít legyen szó egy szimpla hétköznapról vagy egy igazi, tavaszi kiruccanós hétvégéről:)

Fontos, hogy a termékeket a dm üzletekben tudjátok beszerezni, de ami ennél figyelemreméltóbb  hogy minden szemhéjpúder és tus bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése