2013. május 5., vasárnap

Tusmánia



Sosem megy ki a divatból, egyszerre visszafogott, szexi és extrém, van belőle a szivárvány minden árnyalatába, lehet fényes, fémes és csillogó vagy ha úgy tetszik matt. Nem másról van itt szó, hanem tusvonalról. Lehet egyszerű vonal, de akár egy végtelenül cifra szép kiegészítő is a szemünkön:)

Összeszedtem párat a teljesség igénye nélkül:)
A Manhattan Eyemazing tusfilce, könnyen és precízen használható filc. Hosszú és vékony hegyével gyönyörű vonalakat tudunk húzni. 4 féle színben kapható, ami előny, ha már unjuk a feketét:)


Az essence aplikátoros folyékony szemhéjtusát nagyon szeretem. Tartós és ő az egyetlen aki nem tapad fel a  szemhéjam azon részére ami fedi a mozgó szemhéjam - piros pont:) - folyékony, de gyorsan szárad. Amiért aplikátoros, azért nem tudok vele cérnavékony vonalat húzni, de ecsettel mindig megoldom:D


Extra tartós gél állagú tus. Jó vele dolgozni  de számomra nem volt első könnyű. Imádnám minden színben. Elárulom, a London Baby árnyalatot néha a szemöldökömre is használom  mert egy árnyalatúak és egész nap szép, precíz vonalú lesz a szemöldököm:)

Vékony és vastag filcfej ellenére csak a vékonyat használom, valahogy a másikat nem szeretem használni  nem áll a kezemre. Ugyan azt tudom elmondani erről a tusról, mint a Manhattan filcéről. Tartós, precíz, de sajna ő is feltapad a szemhéjamra, ahova nem kellene. 


Összességében én szeretem mindegyiket, tartós sminket adnak egész napra, lehet velük igazán kreatív vagy szimpla vonalakat alkotni és ezért sokoldalúnak tartom a tusokat, legyen szó filcről, gél vagy folyékony állagúról.

...és egy kis inspiráció:





A héten ki visel majd tust?:D

2 megjegyzés:

  1. Én imádom a tusokat van egy jópár, csak színesek, meg csillogók! :)
    Feketém még nincs, épp a beszerzésén vagyok. :)

    VálaszTörlés
  2. De érdekes, én meg még most kezdem a színes tusokkal az ismerkedést, eddig feketém volt :D

    VálaszTörlés