2013. augusztus 17., szombat

Do You Lilac It? ;)

 Mióta blogokat olvasgatok, minden honnan az O.P.I.  és a róla szóló pozitív véleményeket olvastam, így egyértelmű, hogy megjött a kedvem, hogy beszerezzem a saját O.P.I. lakkom. Nagy nehezen megjelent a szolnoki Müllerben is. Állványa még nincs, de pár darab már a polcokon fellelhető és volt szerencsém egy leárazást is kifognom, így 1.500 Ft-ért jutottam hozzá. Bevallom, még ezt a pénzt is nehezem adtam ki egy körömlakkért...


Ami nagyon tetszik az O.P.I. lakkokban, az a színskála. Változatos, fantáziadús és páratlanok. Egy -egy árnyalat kedvéért kilépnék a komfortzónából és ezt meg is tettem mikor vásároltam. Volt sok sok szép vörös lakk, de erőt vettem magamon és ha már O.P.I.-t veszek, az legyen különleges :). Így vettem a levendula színbe hajló Do you lilac it? nevű lakkot.

Több mint egy hónapja vehettem, de még mindig barátkozom a színnel, pedig tetszik, csak szokatlan a körmömön:) Amit kiemelnék a lakkal kapcsolatban az a száradási idő. A 10 perc az 10 perc, onnantól kezdve száraz, nem pedig száraz de ha hozzáér valami meglátszik a nyoma. Tartósnak is tartós, fedő lakk nélkül kb. másfél hetet kibírt, ami valljuk be szép teljesítmény. Egy valami miatt fáj a szívem viszont, hogy egy rétegben nem fed szépen, rá kell menni kettővel és akkor már túl soknak érzem a lakkot. Nem egy könnyed textúrájú lakk számomra.

Ma volt egy kis időm bíbelődni a körmömmel és bepróbálkoztam egy francia manikűrrel, ami kék lilából áll. Az alapot az O.P.I adja és a csíkot a Maybelline New York mini colo rama Wonder Violet névre keresztelt lakkja. Ez utóbbi nekem téli szín, de már olyan rég vettem elő, hogy ideje volt felfrissíteni:)


nem túl szép, de nem is vészes :D

Összességében, a jövőben lehet inkább megveszek egy könnyedebb, olcsóbb lakkot, mint az O.P.I.-t, de ha kijönnek valami "hű de..." lakkal, akkor azért lehet beruházom rá, de legyen nagyon "hű de..." ;)



Nektek hogy tetszik az O.P.I?
Kellemes hosszú hosszú hétvégét:)


Ann:)



4 megjegyzés:

  1. 1500-ért nagyon drága mulatság ez. :S 700-800, max. egy ezres, de annál drágábban tuti nem vennék körömlakkot. Vagy ahhoz akkor nagyon tartósnak kell lennie és már beszélnie kellene ennyi pénzért meg magát lemosni a körmökről.... :D
    Én is most vettem egy hasonló lila lakkot, mint a Tiéd, csak én a shopline-on rendeltem, egy kicsivel talán sötétebb is. 10 ml-Aden és 189 HUF volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem olcsó tény, de meg van az OPI feeling :) Nem zárkózom el a következő akciónál sem, de akkor vmi extra kell hogy akciós legyen és ünnepnap:)

      Törlés
  2. Nagyon szép! :) Nekem az OPI a kedvenc lakk-márkám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen:)Örülök, hogy Neked a kedvenced:)

      Törlés