2013. augusztus 26., hétfő

FIRE

Ahogy ígértem, kigyógyulok a lilaságból:) Tegnap csináltam ezt a sminket és most próbálkoztam kb. harmadjára a szemzugba benyúló kis tus háromszöggel, vagy hogy is hívjam:) Nem volt egyszerű, de nem lett túl rossz, még sokat kell gyakorolnom és menni fog szépen:)
Amit használtam:
  • AVON szemhéjalapozó
  • essence liquid eyeliner
  • essence get BIG! szempillaspirál
  • AVON glimmerstick chromes szemceruza - mocha flash
  • essence xxxl shine szájfény - 19 nude candy
  • Manhattan Eyemazing Effect 4es paletta
  • Baolishi 8as paletta
  • Qianyu 8as paletta

Az utóbbi két márkáról nem tudom ki mennyire hallott. Mindkettőt elsősorban kínai üzletekben kapható. Nagyon olcsók általában, de ennek ellenére intenzív, gazdag és tartós színeik vannak. Legalábbis én ezt tapasztaltam.



Beszámoztam hogy mit hol használtam, mert így egyszerűbb mint elmagyarázni. A Manhattan világos barack árnyalata végig megy a szem íven, finom átmenetet képez.






Az összhatás kedvéért a számra is tettem egy kis aranyat.
Eddig nem kísérleteztem a színes ajkakkal, de azt hiszem lassan meg kellene próbálni valami mást is mint a nude :)


A hétköznapokban mennyire használtok színes rúzst/szájfényt?
Mit ajánlotok egy kezdőnek?:)


Szép hétfőt Nektek:)
Ann:)

6 megjegyzés:

  1. Szia! Nagyon jó kis smink lett, bár én a szájra pont nem tettem volna aranyszínt, így nekem kicsit sok lett. :) Tipp a tusvonalhoz belső szemzugba: Én a helyedbe a tusvonal után átmennék rajta egy kevés fekete szemhéjpúderrel, így fixálod és intenzívebb lesz a szín is.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen a tippet, fogom alkalmazni:)

    VálaszTörlés
  3. Eszméletlen jó, pláne hogy igencsak olcsó dolgokból hoztad ez ki! Gratula! Igy tovább várom a tippjeidet! Bár egy videó volna a leghatásosabb :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszik. Nem mindig rosszak az olcsó dolgok, a Baolishi palettát kifejezetten szeretem. Jól pigmentált, tartós és mesés a fénye a színeknek:) A videón már gondolkodtam, még nem mertünk belevágni, de most, hogy írtad ismét elgondolkodtunk:)

      Törlés