2014. február 12., szerda

Könnyed, virágos, gyengéd árnyalatok - see by chloé eau faiche

Úgy látszik már nem csak mi várjuk a tavaszt, hanem a parfümőrök is. A see by chloé család egy új, könnyed tavaszias illatú, ámde vakmerőséget sugalló illattal, a see by chloé eau fraiche parfümel bővült.

A szirmaikat bontó virágok légiesen könnyed és költői kifejezése az illatok nyelvén.


Michael almairac parfümőr a vidám, kacér és játékos see by chloé vonalat most egy modern fricskával, vakmerőséget árasztó jegyekkel fűszerezi. Az illat költői bevezetésében vizijácint üdeségét az ikonikus almavirág és jázmin emeli éteri magaslatokba, míg a kifinomult alapjegyekben vetiver (indiai fűféle) ad elegáns karaktert a kompozícióhoz.
Az eau fraiche parfümöt ugyanaz a vidám, sokszögletű, madárkalitka formájú szépséges üveg rejti, mint a see by chloét , de a benne áttetsző illatszer most gyengéd, halvány pink árnyalatban tündöklik. A sugárzóan nőies és légies, a see by chloé eau fraiche parfüm egy párizsi séta elragadtatott könnyedségét idézi fel, kertek, parkok, telis-tele virággal, a see by chloé lányt csodás illatfelhő burkolja be.

vidám, szertelen, pajkos báj sugárzik belőle, övé a világ
Illatcsalád: virágos
Fejjegy: almavirág
Szívjegy: vizi jácint, jázmin
Alapjegy: vetiver



A termék, mind külsejével, mind a leírásával levett a lábamról, igazi tavaszi hangulata van. Az üvege nagyon tetszik, de nekem nem egy madárkalitka jut eszembe róla, hanem sokkal inkább egy balerina szoknyája, aki épp valami könnyed, romantikus darabban játszik.

Nem szoktam olvasgatni idézeteket, de ma megakadt egy vers részleten a tekintetem és teljesen passzol számomra ehhez a parfümhöz vagy inkább fordítva? Nem is tudom, de ez nem véletlen, hogy egy napon találkoztam velük :).

Rövid, a lényeg, az érzés benne, ő az:
"(fej?)
pehelyke, áhí-
tattól visszafojtott lé-
legzetté tettél..."
/Fodor Ákos: Katarzis-érem/




Árak:
See by Chloé Eau Fraicheedt 30 ml 13700 HUF
See by Chloé Eau Fraicheedt 50 ml 19600 HUF
See by Chloé Eau Fraicheedt 75 ml 24600 HUF

További könnyed szép estét Beautyk :)

Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése