2014. június 1., vasárnap

Fire Brigade - Playboy

Ilyen még nem volt, ami most lesz:D Playboy after shave balzsamot teszteltünk a barátommal. Tudom csajos oldalon ritkaság a pasikat érintő kozmetikum, de egyrészt a Coty jóvoltából írhatok olyan témákról, amik színesítik a blogot, másrészt belegondolva bizonyos férfiaknak szánt termékek valamilyen szinten nekünk is szólnak és ez fordítva is igaz. Itt elsősorban az illatokra gondolok. Sok esetben egy egy parfüm, balzsam, testápoló illatának meghatározásában a fő vonal a csábító, szexi jegyek életre hozása és ez bizony mindenkit érint bármelyik oldalon is áll az ember. Az illatokkal hihetetlen módon lehet irányítani, véleményt formálni, úgy, hogy a másik észre se veszi, tudat alatt formálnak minket. De erről máskor, most visszatérek az új külsőt kapott Playboy borotválkozás utáni balzsamhoz.




Playboy Fire Brigade After Shave balzsam

A mi tesztalanyunk a Fire Brigade fantázia nevet kapta, amiből már sejthető, hogy ez egy nyugtató krém, ami érzékeny bőrre lett kifejlesztve. 
Amit ígér: azonnal megszünteti a borotválkozás utáni irritációt, pirosságot, égő érzést, köszönhetően aloe vera és shea vaj tartalmának. Használata után a bőr védett, puha és friss lesz. Az illatáról annyit tudok, hogy akvatikus jegyeket tartalmaz (nagyon szeretjük).
Az újratervezett kollekció központi eleme a Playboy kozmetikumok által kitalált Nyuszi Mentőcsapat, akik segítenek felébredni, és felkészülni a nehéz napra. Minden variánsnak megvan a saját nyuszilánya, akinek sziluettje megjelenik a csomagoláson. Minden nyuszilány valamilyen eszközt tart a kezében, ami a segítségére van a reggeli kihívások leküzdésében. Az After Shave-k ezüst dobozán a legszembeötlőbb design elem a hatalmas nyuszifej, a világszerte jól ismert Playboy védjegy, ami a variánsra jellemző színben tündöklik, a versenytársaktól egyértelműen megkülönböztető jelként. Az összhatás hatásos, férfias és abszolút a márkára jellemző.

Ami mi tapasztaltunk:)

V: A tubus nehezen nyitható és nehezen nyomható ki a balzsam. Az állaga a többihez képest sűrűbb, krémesebb, nem szívódott be gyorsan. Borotválkozás után nem csípte a bőrét, kellemes hűsítő érzést adott. Nem a lefagyaszt annyira mentolos érzésre kell gondolni, hanem egy sokkal visszafogottabb, lágyabb hűs érzetre. Illatában érzett egy kis mentát, de alapvetően krémes illatot érzett ki. A pirosságát nem szüntette meg sajna, de a puha és friss lett a bőre használat után. Nem vásárolná újra, de el fogja használni.

A: Én is kipróbáltam a karomon :D Az állaga sűrű és krémes, de a bőrrel érintkezve hamar "felolvad", ezt a shea vajnak tulajdonítom. Tényleg kellemes hűsítő érzést ad, de nem fagyaszt:) Engem bármi képes lefagyasztani szóval ez külön érdem ennél a balzsamnál :D Az illata nekem tetszik, érzem benne a vizes jegyeket, de a mentát nem. Visszafogott, könnyű illata van, nem igazán tartós sajna.


Összességében finom illatú, táplál balzsamról van szó, a mit azoknak ajánlunk akikszeretik a letisztult, egyszerű, de kicsit különleges termékeket. 

Két új változatban kapható:
PLAYBOY MORNING FIGHTAFTER SHAVE BALZSAM 100 ML
1161 HUF
PLAYBOY FIRE BRIGADEAFTER SHAVE BALZSAM 100 ML 
1161 HUF


Szép hetet Beautyk :)

Ann:)

2 megjegyzés:

  1. Szerintem hasznos ha vannak pasis termékek is néha a blogon hiszen így tudjuk,hogy nekünk mit érdemes megvenni nekik! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van, hasznos is lehet:) Biztos nem ez volt azért az utolsó férfiaknak szánt termékről írt posztom, és 2 terméket tudnék is ajánlani, ami neki/nekünk bejött :)

      Törlés