2015. január 7., szerda

Alverde termékek

Drága Beautyk, ma egy elég vegyes posztot hoztam. Az Alverdétől kaptam egy kisebb csomagot tesztelésre és hát van ami bejött van ami sajna nagyon nem :S és továbbra se tudok ezzel a márkával düllőre jutni, hogy akkor ő most ennyiért jó, vagy rossz és ennyi pénzért találok jobb natúr kozmetikumot is?..... nekem csupa csupa kérdőjel :( Kezdem az elején....


Tesztelésre kaptam egy alapozót, egy ásványi primert, egy pirosítót egy tust és egy korrektort, ami a sminkbakikat hivatott eltüntetni. Mindnek nagyon örültem, mert most az alapozók felé nyitottam nyár óta és érdekel minden ami új és tápláló és még jobb ha természetes összetevőkben is bővelkedik. Primernél végre van összehasonlítási alapom, a tust szeretem, a pirosító jó barátom, a korrektor meg hát jó ha van :D De a vége sajna 5ből2pont az Alverdének :(

Alverde Mineral Face Primer
A fényvisszaverő pigmenteket tartalmazó könnyű textúra elfedi a kisebb bőrhibákat és természetesen üdévé varázsolja az arcszínt.  Nem tartalmaz szintetikus tartósítószereket. Vele vegyes érzéseim vannak... önállóan használva halványítja a vörös foltokat, viszont,  napfényben nagyon csillog. Se Alverde alapozóval, se más (Rimmel) alapozóval nem működött jó mint primer, nem éreztem a hidratálást, sem azt, hogy tátósabb lenne tőle az alapozás.
A tégelye lehetne kicsit modernebb, a csavaros módszer kissé fura és így nehezen adagolható szerintem a krém.


Alverde Pure Teint Make-Up lapozó
A könnyű textúra, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó sárgabarackmag olaj és nem tartalmaz szintetikus tartósítószert.  Ez mind mind remekül hangzik és igazak is! De! Sajna mikor felvittem akár Alverde primerrel, akár a Rimmel Lasting Finish primerével azt tapasztaltam, hogy messziről nézve tök jó, egészséges, szép bőrt látok, de közelről a száraz foltok igenis látszanak, pikkelyes lett a bőröm :( Kézzel nem tudom felvinni mert annyira híg (jut eszembe, nagyon nagyon fel kell rázni használat előtt, mert az olaj csak akkor keveredik össze az alapozó többi részével!), igaz csak ecsettel próbáltam, szivaccsal nem, de nem hiszem hogy ez módosított volna a végeredményen. Ki akartam próbáltatni egy zsíros arcú emberkével is de nem tudok a környezetem jelenleg ilyet. Lehet nekik jobban bejön, bár az olajos összetétel miatt nem hiszem.
A kis üvegcse nagyon cuki, de jobb lenne pumpás verzióban, mert könnyen kiömlik az alapozó ha nem vigyázunk :S


Alverde Schimmer-Rouge Pirosító
Nah ő bejött :) VÉGREE :) Bio makadámdió- és bio olívaolajat tartalmaz. A színintenzitást a felvitt mennyiségtől függően a halványtól egészen az intenzív árnyalatokig lehet variálni.  Finoman csillog, szép rózsás pírt ad az arcnak, közepesen tartós és isteni az illata. az első Alverde élményem pirosítóval volt, ami nagyon nem jött be, de ő ezt az élményt jóvá tette. Őt simán megvenném még egyszer :)
A csomagolás a szokásos zöld Alverde tégely, kompakt, praktikus és 3 egymástól függetlenül, vagy akár együtt is használható árnyalat van benne.


Alverde gél szemhéjtus  - 20 espresso brown
Szokásos gél tus csomaglás, cukker kis üvegcse :) Szép, mélybarna színe van a tusnak, amit a szemhéjon is tart. Napközben kicsi kopást/halványodást vettem észre, illetve ha valaki szemdörzsölős / piszkálós, annak nem ajánlom ezt aterméket, mert nagyon könnyen lejön.


Alverde make up korrektor stift
Egy ilyen kis korrigáló filc, minden neszesszerben elférhet és helye is van, mert sose lehet tudni. A stift tényleg segít eltüntetni a kisebb sminkbakikat és a csomagjában  3 pót betétet tartalmaz.



Ééééésss a bónusz track, amit bevallom kicsit félve osztok meg :D

Erősen gondolkodunk, hogy YouTube-on is meg kellene jeleni, mert sokszor jó lenne, ha látnátok egy - egy smink hogy készül, még ha a legegyszerűbbet is mutatom meg, akkor is. Elkészült az első vidi, de a szerkezeten még van mit javítani, már vannak is ötletek mivel lehetne kiegészíteni, kicsit dinamikusabbá tenni, kicsit eltérővé a többitől. Ha van kedvetek nézzétek meg és várok minden építő jellegű kritikát. Fő kérdések, amik cikáznak jelenleg, hogy szólaljak e meg a videóban, jó e ha ennél még picit rövidebb.  Nézzétek meg és kommenteljetek, kíváncsi vagyok :)



Szép hete Beautyk :)

Ann :)

6 megjegyzés:

  1. Szerintem szuper lett a videó, én még szívesen látnék tőled többet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, aranyos vagy :) Tervben van a folytatás és remélem tetszeni fog Nektek :)

      Törlés
  2. Én is megszavazom a videókat. :)

    VálaszTörlés
  3. Igen, olyan jó lenne még ilyen videókat látni! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan aranyosak vagytok, kicsit féltem megosztani, de Nektek köszönhetően már picit bátrabb vagyok :)

      Törlés