2015. április 26., vasárnap

L'Oréal blogger day

Szombaton megint blogger napon voltam a L'Oréal Paris Magyarország szervezésében, ahol rengeteg újdonsággal találkoztunk, többek között egy olyan termékkel is ami már most elhozza hozzánk a nyarat :)


A kezdetek kezdetén egy szuper prezentációt kaptunk. Az első blokkban a Cannesi filmfesztivál és a L'Oréal régre visszanyúló kapcsolatáról  volt szó és már most szólok, hogy az idei filmfesztivál idején járjatok nyitott szemmel mert a L'Oréal szuper meglepetéssel készül számotokra :)



Cannes után, pedig jöttek a szuper termékek, amik mutatóba ki is voltak pakolva, ki lehetett őket próbálni :)


Számos újdonság fog jönni, (vagy már itt is van) amik alapdarabjai lehetnek a tavaszi/nyári sminkeknek. A Maybelline New York hoz egy klassz primert, ami a pórusokat összehúzza és hasonlóan a L'Oréal Skin Perfection termékeihez, nem komedogén,vagyis nem okoz pattanásokat. Végre hozzánk is eljutott a Maybelline 12es nude palettája, amit szerintem mindenki imádni fog:) Csodás homok színek, barnák, bronzok, mattak és fényesek. Ha olyan jó, mint amilyen szép, akkor gyanúsan must have darabja lesz a nyárnak.

Maybelline BABY SKIN Instant Pore Eraser

Maybelleni The NUDES paletta
 Mindezeken felül maga a L'Oréal is meglep minket egy két dologgal pl. az  INFALLIBLE 24 H alapozó új verziójával az INFALLIBLE Matte alapozóval, ami hosszan tartó és intenzív fedést ígér és ő sem komedogén. Végül a sminkünk megkoronázásaként jön egy új szempillaspirál, ami 2 lépésben teszi majd a tekintetünket ellenállhatatlanná a pilláinkat íveltté és dússá.

L'Oréal Paris INFALLIBLE Matte
L'Oréal Paris False Lash Superstar

És ha mindez nem lenne elég, már találkozhattatok a boltok polcain a Casting család új tagjával a Sunkiss Jellyvel, ami napfényt hoz nekünk, legalábbis a hajunknak, ami fénylő és napszítta hatású lesz. Kicsit világosít rajta. A használata egyszerű, és pár alkalom után már megmutatkozik a hatása. Erre a termékre nagyon kíváncsi vagyok:)

3 különböző haj árnyalathoz kapható: világos szőke, sötét szőke és világos barna

Élőben is megnézhettük és ki is próbálhattuk mit tud, az én sötét hajamnak még kell pár kör, hogy hasson :)



Összességében szuper volt, és nagyon várom hogy az újdonságok közül párat kipróbáljak és megoszthassam Veletek is a tapasztalatokat :)

Addig is élvezzétek ki még ezt a pár órát a hétvégéből :)

Ann:)


2 megjegyzés:

  1. Jó volt megint találkozni! <3 Hajrá a hajszőkítéshez!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DDDDDDD hát felszerelkeztem, holnap reggel kezdődik a móka :)
      Én is örültem és remélem hamarosan megint találkozunk :) puszi :)

      Törlés