2015. december 3., csütörtök

Elegant Nude

Lehet, hogy számotokra már nem újdonság, de az én életembe még most csöppent be az Astor, mint márka és egy - két termékük is. Egyik legjobb választásom volt a Joy napokon, amikor megvettem a Soft Sensation Lipcolor Butter matt hatású rúzsceruzát, méghozzá egy számomra kényelmes árnyalatban és egy olyan színben, amivel totál kilépek a komfortzónámból :) Most ez elsőt mutatom be Nektek, a 027 Elegant Nude árnyalatot.


Azért esett a választásom ezekre a rúzsceruzákra, mert csak jókat olvastam róla és mert szeretem a matt finisht az ajkaimon. Krémmánián is nagyon jó vélemények vannak, mind a matt, mind az elődje, a fénylő rúzsceruzákról. Ezeket összegezve nem volt kérdés, hogy az első Astor termékeim között őket is ott lesznek :)

A csomagolás praktikus, egyszerű. Tetszik, hogy csavaros a kivitelezés és szuper a vágott hegy is, így az elején nagyon könnyű vele dolgozni, vonalat húzni :)


A rúzs ugyan azt a színt mutatja, mint amit majd az ajkainkon látunk viszont. Szép, pigmentált a színe és egyszerűen, egyenletesen lehet eloszlatni a szánkon. Az illata nagyon finom édes, kissé csokis :) A finish matt, nem szárítja az ajkakat, talán még hidratál is egy kicsit. Nem fontos külön ceruzát használni ehhez az árnyalathoz, mert a helyén marad minden és tartós. Nem marad ott sok minden a poháron, vagy egy puszi után sem máshol látjuk viszont a színt :D :)



Ez az árnyalat hasonló a NYX Soft Matte Lip Cream Stockholm árnyalatához, amitől itt írtam. A kettő között nekem körülbelül annyi a különbség, hogy a NYX nem hidratál ennyire, nála nem érzem azt a krémes hatást, mint az Astor termékénél. Tehát ha valaki ápolást is szeretne a nude matt ajkakhoz, akkor az Astort ajánlom, bár a NYX sem szárít.

Hamarosan jelentkezem a másik színnel :)
Holnap nézzetek fel az Instagarm oldalamra, mert megmutatom élesben is a 027 Elegant Nude árnyalatot :)

Szép hétvégét Beautyk 
(ma már kispéntek van :D )
Ann :)

2 megjegyzés:

  1. Talán nekem egy Astor termékem sincs, de ez valami gyönyörű! Kíváncsi lennék arra is, hogy a szádon hogy mutat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt van róla egy kép ( https://www.instagram.com/annmoment/ ) igaz naplementében készült, de az erősségét látod a színnek :) Nagyon megszerettem :)

      Törlés