2016. március 4., péntek

AVON Kontúrecset

Februárban kiemelkedő újdonság volt az AVON matt rúzsai, de volt még egy apróság... az AVON ecsetei, sminkeszközei új családtagot kaptak, ami ellenállhatatlanul aranyos és jött ő is tesztelésre:)



Az ecset, aranyos kis tasakban érkezett, ami nagyon szimpatikus volt, mert valljuk be, ebből jobban esik kivenni az ecsetet mint abból a szokásos műanyag védőtokból :)

Az ecset kicsi, elfér a tenyeremben. A foglalata műanyag, matt, letisztult. A fej lapos, puha és sok, szintetikus szálból áll össze és ami külön dicséretes, hogy eddig még egy száltól se vált meg az ecset, nem hullik :) Nekem teljesen kézre esik mikor használom. Lapos kialakításának köszönhetően könnyű vele kontúrozni, de pirosítóhoz is megfelel, lazán lehet vele árnyalni az arcot. A sűrű szálaknak köszönhetően szépen felviszi az arcra a festéket és az eldolgozás is egyszerű vele. Por és krémes állagú festékekkel egyaránt jól bánik. Mióta megvan minden nap használom.





AVON TIPP:

A tökéletes kontúrozás érdekében könnyed, legyezős mozdulatokkal vigyük fel vékonyan a pirosítót a kontúrecset segítségével az arccsontunk alá, a halántékunkra, illetve az orrnyergünk vonalára.


Ha szeretnétek egy olcsó, de jól használható ecsetet kontúrozáshoz, szerintem érdemes beszerezni. Akinek van AVON ecsete az szerintem gondolkodás nélkül megveszi, mert gondolom azok is hasonlóan jó minőségűek és ezek után lehet én is jobban szétnézek a katalógusban a többi ecset láttán (nem mintha nem lenne elég ecsetem :D ).


Plusz egy jó hír :)
Márciusban tovább nő a választék és már krémpúderhez is rendelhetünk ecsetet az AVON-tól :)

Az új sminkecset segítségével könnyedén és egyenletesen vihetjük fel a krémpúdert, az ásványi vagy éppen folyékony alapozót is. Gyönyörű :)

Szép hétvégét Beautyk :)

Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése