2016. március 13., vasárnap

L'Oréal újdonságok

A sok-sok smink újdonság között a L'Oréal három ápoló-tápláló termékeket hoz piacra, hogy a sok új smink és  a változó időjárási viszonyok mellett is ápolt legyen a hajunk és az arcunk is :)



ELSEVE Totail Repair 5
Expressz balzsam

Ajánlott fogyasztói ár: 1.099 Ft




A nagysikerű Elseve Toltal Repair 5 termékcsalád új taggal bővül, méghozzá egy expressz balzsammal :) Expressz kondicionáló, amit nem kell kiöblíteni. Egyesíti a Total Repair 5 család nyújtotta előnyöket, az UV sugárzás és a töredezett hajvégek jelei ellen. Pro-Keratinnal és Shine-Care szérummal gazdagított formulája azonnal hat a töredezett hajvégek jelei ellen és gyönyörűbbé teszi a hajat. Könnyű kifésülés, fényesség és UV védelem. Most fog elfogyni az Elseve Toltal Repair 5 családból a kedvencem, a Sica krém (itt írtam róla), lehet hogy helyette/mellette ezt az újdonságot is kipróbálom, mert a Sica krémet nagyon szeretem, könnyen fésülhető és sima lesz tőle a hajam, plusz a töredezett hajvégeimet is jelentősen javította a nyáron.


 Extraordinary Oil - az első L'Oréla sminklemosó termékcsalád

Az első L'oréal sminklemosó termékcsalád rögtön két új termékkel fog debütálni. Egy arclemosó tejjel és egy géles arclemosóval. Mindkét termék egyszerre táplál és eltávolítja a szennyeződéseket a sminket. Mindkét termék rózsa és golgotavirág olajokat tartalmaz, melyek jótékony hatásának köszönhetően hidratált, ragyogóbb és simább bőrt ígérnek a termékek. Hogy mikortól lehet megvenni azt sajnos nem tudom, de ha kiderül jelezni fogom Nektek.

Ajánlott fogyasztói ára: 1.699 Ft


Ajánlott fogyasztói ára: 1.699 Ft
(sajna jobb képem még nincs róla :( )

L'Oréal arcápolási termékek közül a micellás vizet használom, már elég régóta és nem érzem, hogy keresnem kellene másik, hasonló terméket, de aki arclemosót keres, annak elég vonzó összetevőket tartalmaznak az újdonságok :) 

Hogy tetszenek Nektek az újdonságok?

Szép hetet Beautyk :)

Ann :)

2 megjegyzés:

  1. A L'Oreal hajápolás terén sajnos nem tud újat nyújtani: szilikon, szilikon, és még ennél is több szilikon... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen van bennük szilikon. A fent említett (én szerintem nagyon jó) SICA krémben is van egy szilikon alapú szerves polimer, ami megnyugtató zöld pöttyöt kapott Krémmánián*.

      kremmania.hu (http://kremmania.hu/osszetevok/amodimethicone?page=5)

      Törlés