2016. július 16., szombat

Bold Lips on Festival

A világ legegyszerűbb és leggyorsabb sminkjéhez 2 dolog kell szerintem, egy jó kis szempillaspirál és egy tuti rúzs :) Persze most tekintsünk el a korrektoroktól, bb krémektől, mert nem mindenkinek tökéletes a bőre és van aki nem szeret kilépni az utcára pl. egy kis jól fedő púder vagy bb krém nélkül. Szóval a legegyszerűbb, de annál feltűnőbb sminkhez összeszedtem a kedvenceimet és egy- két tippet ha esetleg fesztiválra mentek és ezt a sminket szeretnétek viselni ;)



Nézzük első körben nézzük meg mi kell egy szépen és tartósan elkészített "BoldLips" lookhoz :)


Valószínűleg újdonságot nagyon nem mondok most senkinek, de vannak tippek (direkt nem szabályt írok, mert szerintem ezeket nem lehet beszabályozni), amiket el lehet követni annak érdekében, hogy a kedvenc rúzsok még egy fokkal tartósabb legyen, mint általában:
  1. már léteznek ajak primerek, amik  hasonlóan az arcra használt primerekhez, tartósabbá teszik a rúzst és már létezik olyan is (Clarins), amely az apróbb ráncocskákat kisimítja, ezek egyfajta ajakápolók + 1 szuperképességgel :)
  2. ha nem zavar az egynél több réteg rúzs az ajkadon,érdemes az első réteg után zsepivel elszedni a felesleget, majd zsepin keresztül egy kis púder és még egy réteg rúzs (nekem ez be szokott válni)
  3. a tökéletes eredményhez használj kontúr ceruzát ;) egyrészt, szuper szépen megrajzolhatod a szád körvonalát, ami nem csak kiemeli a szádat az éles, egyenletes vonalnak köszönhetően, de picit teltebbé is varázsolja, plusz segít ő is a rúzsod életének hosszabbításán :)
  4. a rúzsok, rúzsceruzák, folyékony rúzsok szerintem tartósabbak, mint egy szájfény, de ha mindenképp csillogni akarsz és épp nincs olyan rúzsod, ami ezerrel csillog, akkor csak kicsi szájfényt tegyél a rúzs fölé, mert a szájfény ronthatja a rúzs tartósságát
  5. ha kicserepesedett, száraz az ajkad, semmi kép se használj rúzst, mert az nem mutat szépen, akkor inkább egy finom színű szájfény, vagy gondolkozz előre és radírozz, hidratál :)
  6. ha keskeny a szád, inkább élénk színeket használj ajakkontúr ceruzával és rá egy ici pici szájfényt vagy az ajkaid fölé highlighter, mert így optikailag kicsit nagyíthatod ;)
  7. mindig használj tükröt, bármilyen egyszerűen kezelhető a rúzs, nézd meg mit csinálsz :D :)
És akkor jöjjenek régi és új kedvencek, akiket magammal vinnék fesztiválra :)

AVON Shine Burst ajakrúzs


Róla még nincs poszt, de már volt alkalmam kipróbálni, ő azért került be a csoportba mert jó alternatíva annak aki oda van a csillogó, fényes ajkakért. A színe tartós, közepesen pigmentált, a csoportból ő a leghidratálóbb rúzs és igazán szép, nyári színekből válogathatunk :)


NYX Soft Matte Lips Cream

A légiesen könnyű kategória győztese. Felvitel után pár pillanat és mintha semmi ne lenne az ajkaimon :) Tartós, pigmentált, elfér a farzsebben mi kell még?:) Róluk ITT írtam korábban :)


Astor Soft Sensation Lipcolor Butter Matt rúzsceruza

Szintén könnyen kezelhető darab, tartós, nagyon jó a fedése és ez az árnyalat nagyon szép mutat  barna, bronzos bőrön :) Ő volt az első "durva" színem, amivel kiléptem a komfort zónámból és ami hatására mára sok sok színes ajakkencét használok :D 
Róla is írtam ITT és van róla videó ITT :)

Rimmel Only One rúzsok

Nah hozzájuk már több odafigyelés kell, mint egy sima felrittyentés, mert amelyen gyönyörűek, olyan óvatosan kell bánni velük :) Tartósak, szép, visszafogott a fényük, de annál erőteljesebb színük van. Érdemes szájkontúrozni és időt hagyni a felvitelre, mert ez az a rúzs, ami akkor mutatja meg mit tud, ha szépen viszed fel. Különleges leszel benne :)
Róla ITT írtam, a videót ITT nézheted meg :)


L'Oréal Sexy Balm
Róla a héten írtam és továbbra is áll, hogy pigmentált, tartós, egyszerűen kezelhető és a Never Stop árnyalat nálam viszi 2016. nyár legszebb rúzs árnyalat díjat :D
Róla ITT olvashatsz, videót ITT nézhetsz :)


Ők azok a rúzsok amikből egy-kettőt, vagy akár mindet vinném magammal, ha fesztiválra, vagy koncertre mennék, és nem szeretnék sok sminket viselni, csak egy szép rúzst, ami öltöztet :)
Kísérletezzetek a színekkel, mindig találni fogtok minden árnyalatban hozzátok passzolót :) ;)

Nektek mi a kedvenc nyári rúzsotok/szájfényetek?
Milyen a Ti fesztivál sminketek?:)

Ann :)
ui.: +1 érv mellettük, hogy mindnek szuper illata van :D



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése