2016. július 13., szerda

SexyBalm - NeverStop

Nem bírtam ki, hogy ne a Sexy Balm ajakbalzsamokkal kezdjem :) Őket kötelezően előírnám nyárra mindenkinek :) 9 árnyalatban dobta piacra kis hazánkban a L'Oréal a Sexy Balm ajakbalzsamokat, amik ötvözik rúzsok intenzitását, az ajakápolók hidratálásával. 


9 árnylat, akár 12 órás hidratálás, intenzív színek és 2 féle finish - Bold, erőteljes színek, vizes fény, Sheer, ami enyhén színezett, áttetsző a hatása, de szintén vizes fénye van. A textúrájuk egyaránt könnyű, szinte gél hatású, az illatuk édes, gyümölcsös. Kiszerelése praktikus, csavaros, rúzsceruza, így bárhol elfér, még a farzsebben is ;) A bold és a sheer változatoknak a tartóssága eltér, a bold árnyalatok tartósabbak.

A 204 Never Stop árnyalatot kaptam tesztelésre, ami a bold csoportba tartozik. Erőteljes, korallos, narancsos szín, ami alá érdemes picit aládolgozni ceruzával, hogy tökéletes és valóban tartós legyen a végeredmény. Ceruza nélkül is használható, de nyilván érdemes a tartósságra rátenni egy lapáttal így nyáron :) A fénye vizes hatású és magas fényű, az idő múlásával 1-2 kávé után persze a fény kopik, de a szín az egész délelőtt fennmaradt  :) Így elég volt ebéd után csak felfrissíteni picit.



Élénk vibráló színe miatt tökéletes nyári árnyalat az élénk rúzs kedvelőinek és ha nem vagy nagy sminkelős, ehhez a rúzshoz tökéletes kiegészítő a egy jó kis szempillaspirál és már kész is van az ajakhangsúlyos sminkünk :)

Sheer 103 As If I és Bold 204 Never Sopt
És milyen más programhoz ajánlhatnám nyár közepén ezt a termékeket, mint koncertekhez, fesztiválokhoz :)  Praktikus a csomaglás, még a zsebünkben is elfér és valóban egyszerű használni :)


A L'Oréal most több újdonságot is piacra dobott, amivel tökéletes fesztiválsminket lehet majd készíteni, így arra gondoltam készítek pár sminket ezekkel a termékekkel, hátha kaptok egy is ihletet a saját fesztiválsminketek elkészítéséhez :) A fenti smink lenne az első, ami egy bronzos, egyszerű smink és persze ott virít a Never Stop árnyalat a számon :) Be kell valljam, nekem nagyjából ez a hétköznapi sminkem is, csak a fejdísz teszi igazán fesztiválossá :)

A sminkhez szükséges termékeket megnézhetitek ITT
A L'Oréal  által leírt fesztivál sminket ITT olvashatjátok el
És ha kedvetek támadt volna egy ehhez hasonló sminket készíteni, most van egy szuper játék ITT, amivel értékes ajándékokat lehet nyerni, természetesen a L'Oréaltól :)

Játszatok, sminkeljetek, én is fogok jelentkezni :) ;)
Hamarosan jelentkezem további termékekkel és videókkal, addig is kövessetek Instagramon ITT :)

Szép hetet :)

Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése