2016. július 18., hétfő

MissHippieLook

Nyári családtagot kaptak a  MISS spirálok, Miss Hippie személyében és mellette számos újdonság érkezett, amivel mi is könnyedén kreálhatunk fesztivál/hippi sminket. Már egy ilyen sminket készítettem, de úgy gondoltam, legyen több variációs és a második smink még természetes hatást kelt és laza, ami szerintem a hippik alapvető tulajdonságai közzé tartozott ;)

A FestivalLook 2 sminkem alapvető 3 eleme a L'oréal újdonságaira épül, a Miss hippie spirálra, az Artist Brow Maker szemöldök formázóra és egy finom, fényes, áttetsző finisht adó Sexy Balm rúzsra. Az alapozás nálam nyáron vagy primer és púder, vagy BB krém, de ennél a sminknél direkt a L'Oréal Infallible 24H Matte alapozót használtam, mert az állaga könnyű, szuper matt a finishe, kevés is elég belőle és melegben sem érzem nehéznek a viselését. És ha valaki az a típus, hogy nyáron is inkább egy könnyebb alapozót szeret viselni, ezt tudom neki ajánlani :) Bővebben ITT írtam róla korábban :)
A pirosító a L'oreal Paris Blush Sculpt Trio Contouring Blush pirosító, amire azért került a választás, mert a 201 Soft Rosy Rose Tendre árnyalat természetes és üde szín, praktikus, mert használhatom a szemhéjam finom árnyalására és még válogathatok is a színek közül, valamint szép fényt ad az orcának, ami még frissebbé és szebbé varázsolja a sminket . Róla ITT olvashattatok, nem is olyan rég :) Ezek a termékek változtathatóak, nem is rajtuk van itt most a fő hangsúly, hanem az újdonságokon :)

L'Oréal Mega Volume Miss Hippie
Nagyon barátságos áron jött ki a L'oréal új szempillaspirálja és híven elődeihez, most is szép, és feltűnő csomagolást kapott. A spirál érdekessége az a spirál fej, ami az átlagnál picit hosszabb szálakból áll, és nem egyformák a szálak hosszúságai. Ha picit leszedjük a festéket, konkrétan egy kusza spirálfej köszön vissza, ami számomra tökéletesen egybevág a hippi stílussal, élettel, megjelenéssel. Illata nem túl jó, színe szép, fekete. A festék egész nap tart, nem pereg, még dörzsöléskor sem és ami a legfontosabb, hogy nem nehezíti el a pillákat, minimálisan lehet csak érezni a pillákon a festéket. Nála is úgy látom, mint a legtöbb spirálnál, hogy a legszebb hatást akkor érem el vele, ha picit leszedek még zsepivel a festékről és akkor valóban dús, hosszú és kissé össze-vissza pilláim lesznek :) Nagyon tetszik ez a hatás. Valóban rétegezhetjük a festéke, nem lesznek nehéz és kemény pilláink tőle :)

ilyen egy igazi hippi spirál fej :D

L'Oréal Brow Artist Maker
Laza, természetes, dús szemöldök egy csapásra. Ez az amit hoz az új szemöldök ceruza. Vastag, puha és pigmentált hegy adja az alapot, amit nagyon könnyen el lehet satírozni az aranyos kis kabuki ecsettel, ami a ceruza másik végén van. Praktikus a csomagolás, gyakorlatilag 2 mozdulattal kész a laza vonalú, természetes hatású szemöldök, ezt tényleg egy fesztiválos/utazós darab. Két árnyalatban kapható, nekem a 02 Cool Brunette van meg, ami egy sötét, hideg árnyalat, ahogy a neve is mutatja. Azoknak ajánlom elsősorban ezt a terméket, akiknek  nem túl vékony a szemöldökük vagy szép, természetes formájú és dús, mert ők tudják majd kihasználni igazán az új ceruzát.


L'Oréal Sexy Balm
Róla már áradoztam pár napja egy posztban :) Akkor a Never Stop vibráló, bold árnyalat volt porondon, most az As If I fénylő, enyhén áttetsző, sheer árnyalata. Tökéletes, nude árnyalat, ami vizes fénnyel csillog. Jól hidratál, kevésbé érzem viszont tartósnak mint a bold csoportba tartozó Never Stop árnyalatot. A Never Stopról ITT írtam, lent pedig a két színt láthatjátok a karomon (ennél sokkal fényesebbek ) :)


És ennyi duma után itt a smink, friss, természetes :)
Katt a képre és nézzétek meg a videót is róla :) ;)
Az első videót ITT nézhetitek meg.
Nude vagy színes sminkre szavaztok fesztiválok idején?

Szép hetet :)

Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése