2016. október 3., hétfő

Októberi AVON kedvencek...

.... avagy imádat van :) Minden hónapban hozom Nektek az AVON aktuális újdonságait és mindig írok azokról, amik a legjobban érdekelnek. Mikor megláttam az október termékeket, dobtam egy hátast, rúzsok, lakkok, vörösek, őszi színek.... love, love, loveee:)


A vörös 7 árnyalata
AVON True Colour újdonságok



Egyrészről természetes, ha beköszönt az igazi ősz, a csodálatos arany, vörös, barna árnyalatival, akkor mi is inkább ezekhez a színekhez szeretünk nyúlni a sminkpalettánkban. Másrészről örömmel látom és tapasztalom, hogy egyre több piros, vörös és mindenféle színű rúzs érkezik a piacra és nemrég kaptam egy infót, hogy mi ezeket előszeretettel vesszük, már több rúzst vásárolunk mint szájfényt (nagy pacsiiii), így egyértelmű, hogy ilyen kollekciók hada vár ránk évszakról évszakra. Most az AVON is hozott nekünk vörös árnyalatokat, amik az őszre hangolva, de úgy, hogy szetteket állíthatunk össze, ami egymással harmonizáló rúzsokat és körömlakkokat tartalmaz.


Az új True Colour Perfect Reds ajakrúzsok és a True Colour Pro+ Perfect Reds körömlakkok 7-7 új, vadító vörös árnyalatban pompáznak az októberi katalógusban, így mindenki megtalálhatja kedvencét.






5 új árnyalat az ősz jegyében
AVON Gél hatású körömlakk


És, hogy ne csak a vörös domináljon, hanem jöjjön minden szín ami őszi, 5 új árnyalattal gazdagodik a gél hatású lakkok családja is. A színek az évszak jellegzetes hangulatát tükrözik, mintha csak a lehulló faleveleket néznénk egy hűvös, őszi napon. Ezt a barnás, szürkés, zöldes színhatást adják vissza az új Gél hatású körömlakkok.




És ha már őszi színek, akkor jönnek a fűszeresebb, "melegebb illatok
Bogyós gyümölcsök és fűszerek találkozása


Aki szereti az AVON Naturals testpermeteket, az egyenesen imádni fogja a kollekció legújabb két tagját. Ezekben ugyanis a már megszokott ínycsiklandó bogyós gyümölcsök mellett csábító fűszerek is helyet kaptak és adnak plusz karaktert az illatoknak. A lédús szeder mellé a vanília szegődött, míg a vörös áfonya a fahéjjal alkot ellenállhatatlan párost.



Engem ezek az újdonságok fogtak meg leginkább az AVON októberi katalógusából
A katalógust ITT nézhetitek meg, az újdonságokról pedig ITT teszek közzé még képeket és infókat :)

Szép hetet Beautyk :)

Ann :)
És ha már a vörös színek, akkor egy régi kedvenc :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése