2016. szeptember 28., szerda

Miracle Touch alapozó - Max Factor

A Max Factor is felkészült az őszre új termékekkel, új színekkel és új tanácsokkal. Arról már írtam, hogy körülbelül mit várhatunk, de még hátra vannak a személyes vélemények. Első körben az alapozót mutatom be, ami a Miracle Touch nevet kapta.


A Miracle Touch az eddigi alapozóktól eltérően lapos kerek tégelybe van rejtve, amihez tartozik egy kis szivacs is. A tégely könnyű, műanyag, de nem érzem azt, hogy jobb lenne üvegtégelyben. Teljesen jó az anyagválasztás.


Az alapozó szilárd, illata nincs, vagy legalábbis én nem érzem. A szilárdsága rögtön oldódik, amint hozzáérünk ecsettel, a szivaccsal, vagy az ujjunkkal és ahogy a bőrünkre felvisszük hő hatására tovább lágyul, így nagyon könnyen és egyszerűen lehet vele dolgozni. 
Az alapozó jól fed, rétegezhető, de nem kell belőle túl sok a szép és egyenletes fedésért. Erős közepes, a többi Max Factor alapozóhoz hasonló fedése van, de nem nehezíti el a bőrt. Könnyű viselet.  A finish valóban egységes képet ad, a pórusokat összehúzza, optikailag kiegyenlíti a bőrfelszínt. Enyhén matt alapozóról van szó, amiben azért kevés csillám van, így az összhatás egy finoman matt, de még természetes hatású bőr. 


Igaz, hogy van egy kis szivacs a dobozkában elrejtve, de én jobb szeretem egy tömött alapozó ecsettel felvinni. Számomra egyszerűbb. A tesztelt árnyalat a Natural 070, ami nekem sötét, talán nyáron jó lett volna.

Ajánlom mindenkinek ezt az alapozót, aki egységes és még a természetes keretek között matt bőrfelületre vágyik. Dolgozni vele is végtelenül egyszerű.

Most érdemes körülnézni a Max Factor állványoknál, mert ősszel kihoztak egy új primert és négy alapozó közül segítenek kiválasztani a számunkra tökéletes alapozót.
Részleteket itt találtok.
Szép hetet Beauty :)

Ann :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése