2016. október 12., szerda

Scarlet...

A Max Factor idén ősszel a tökéletes arcbőrre, a számunkra tökéletes alapozó megalkotására és megtalálására helyezte a hangsúlyt. De mindezek mellett beerősített csodás bordó, vörös színekkel a Lipfinity palettában.  Egy tökéletes bőr, egy tökéletes vörös rúzs és már indulhatunk is ;)


A Max Factor Lipfinity rúzsokról már írtam korábban. Akkor is meg voltam elégedve mind a csomagolással, mind a rúzzsal magával. továbbra is gyönyörű és elegáns ez a csomagolás. Annyira, hogy ebből én a márka helyében kiadnék valami karácsonyi kollekciót. Nagyon adja azt a hangulatot, főleg az arany és a vörös párosok ;)

A rúzs illata fini, intenzív és gyümölcsös, valóban hidratál, jót tesz a száraz ajkaknak. Pigmentált, vizesen csillog (talán jobban mint az első széria) és tartós. Továbbra is szájkontúr ceruzával ajánlott használni, de egy intenzív, mélyvörös, csábos árnyalat ezt mindenképp megkívánja, hiszen csak úgy lesz tökéletes.A vörös ajkak akkor mutatnak igazán jól, ha kontúrjuk hibátlan, éles, az ajkakon a szín egyenletes.ehhez pedig precíz és nyugodt munka kell.

3 új árnyalattal bővült a Lipfinity kollekció
#23 Sienna: csodálatos fáradt rózsaszín a modern glamouros ajak megjelenésért
#53 Garnet: mély pinkes vörös a telt ajakátváltozásért
#66 Scarlet: egyszerű, elegáns, ikonikus árnyalat a klasszikus vörös megjelenésért.

Korábbi Lipfinity posztomat ITT olvashatjátok el :)

És egy kis tipp, egyenes a Max Factortól ;)



Szép hetet Beautyk :)
Holnap már "kispéntek" ;)

Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése