2017. február 21., kedd

Legyél a saját márkád!

Ezzel a jól csengő mondattal érkezik márciusban az AVON új sminkcsaládja a "mark.", ami az újdonságok mellett, számos már jól ismert és kedvelt terméket rejt, megújult külsővel. Izgalmas és színes kozmetikumok várnak majd ránk hónapról-hónapra, hogy a smink által kifejezhessük magunkat. 



Erőt ad, magabiztosságot és ösztönöz minket a smink arra, hogy merjük felvállalni egyéniségünket, hiszen ez különböztet minket másoktól, ez tesz minket egyedivé, megismételhetetlenné. Biztos Ti is szoktatok olyat csinálni, hogy nehéz nap elé néztek, ezért felteszitek a kedvenc rúzsotok, hogy adjon egy kis erőt, vagy csak azért is valami erőteljes színben jelentek meg, vagy ha nem sminkeltek a hétköznapokban, akkor egy pici spirállal vagy szájfénnyel kifejezitek, hogy álltok elébe a napnak és minden megméretésnek, de akkor is jól fogtok kinézni :) .Ennek a  gondolat jegyében született meg és  mutatkozik be az AVON legújabb dekorkozmetikai márkája, a mark.



A mark. névvel jelzett termékeket merész árnyalatok, az extravagáns színű rúzsok és a csábítóan dús pillák jellemzik, amik elmaradhatatlanok a modern, trendi sminkmárka soraiból. A termékpalettához a már jól ismert, népszerű termékek egy része is csatlakozik, amelyek új külsőt kaptak. 

Amiről már most tudok véleményt mondani az a mark. külső. Tudjátok szeretem az egyszerű, tiszta megjelenést és ezt egy pici csavarral hozza az ú sok terméknél az AVON, amitől lendületes és fiatalos lesz a dizájn. Nekem nagyon tetszik az is, hogy régebbi, de közkedvelt termékeket összefogtak és egy sminkcsaládba olvasztják be őket majd az újdonságokkal, mert így kicsit átláthatóbbak a termékek és nem fogom elfelejteni, hogy melyik családba is tartozik a kedvenc spirálom :)


A teljesség igénye nélkül megmutatok pár újdonságot, régi-új kozmetikumot és  mood képet is, hogy a márciusi katalógust már célirányosan nézegethessétek :)












Még annyit elárulok, hogy hónapról-hónapra fog bővülni a mark. színes kínálata :)
Én már nagyon várom ;)

Méj jövök hamarosan egy márciusi újdonságokról szóló poszttal... az AVON is teljes erővel készül a tavaszi megújulásra :)

Ann :)


1 megjegyzés: