2017. május 22., hétfő

L'Oréal Infallible Blush Paint - Ambers

Tódulnak az újdonságok a boltok polcaira és ez a L'Oréalnál sincs másképp. Számomra igazán ropogós újdonság a L'Oréal Infallible Blush Paint pirosít palettája, ami innentől kezdve mindig velem jön akár hova megyek, akár kit sminkelek :D 


A L'Oréal Infallible Blush Paint pirosít paletta igazi bomba termék a pirosítók szerelmeseinek és a tartós sminkre vágyóknak. A jól záródó, energiát sugárzó dizájnnal ellátott palettában öt pirosító van, amiből négy árnyalat fénylő, egy pedig pici arany csillámokat tartalmazó pirosító. Ez utóbbi a középső Peach Fling árnyalat, az én palettámban, ami az Ambers nevet viseli.


Az árnyalatok sorban: Miami Sunrise, Coral Bay, Peach Fling, Amber Love, Indian Cruise
Az Ambres paletta 5 nagyon klassz árnyalatból áll össze, melyeket jól ki lehet használni hosszútávon is. Van köztük természetes barnás árnyalat, üde barackos, egy kis fáradt rózsaszínes, amit feldobnak az apró csillámok és egy narancsos árnyalat, ami a nyári bronzos bőröm biztos nagyon szépen fog mutatni :) Egytől egyig nagyon pigmentáltak a krémes-por állagú pirosítók, így nagyon oda kell figyelni, hogy ne vigyünk fel túl sokat. Szerintem érdemesebb egy laza ecsettel próbálkozni, ha nem vagytok elsőre biztosak a mennyiségben. Bónusz pont a palettánál, hogy málna illat van :) Ezzel engem mindig le lehet venni a lábamról :D


A pirosító palettával egy időben került a polcokra az Infallible Total Cover Longwear alapozó, aminek sűrű mousse állaga van. ennek ellenére nem nehéz viselet. Ígéretéhez híven szépen fed, minimális terméket elég felvinni az arcra, ahhoz hogy kifejtse a hatását. Nekem első alkalommal sikerült többet felvinni mint kellett volna és nem festettem szépen :D A száraz részekkel (nálam orr) nincs jóban, de problémás, zsíros bőrűeknek szerintem jó barátja lehet :) Hosszan tartó és vízálló, ami egy-egy nagyobb eseményen, buliban jól jöhet :)


Ha szeretnétek egy jól kihasználható pirosító palettát vagy még csak most ismerkedtek a pirosítás rejtelmeivel, a sminkeléssel szerintem érdemes ránézni, mert jól kihasználható, mindenféle árnyalat megtalálható benne, így praktikus :) 
Az alapozót elsősorban zsírosabb bőrre ajánlom,de elméletileg a normál bőrön is szépen működik.

A pirosítóról hamarosan jön egy sminkes videó is ;)

Ann :*


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése