2017. május 31., szerda

Júniusi AVON újdonságok

Itt a kedvenc hónapom, a június :) több meglepivel is készülök Nektek, de mielőtt ezeket felfedem mutatok pár AVON újdonságot :) Az újdonságok közül én most az illatokra és az AVON True Color termékcsaládra fókuszáltam.


Azt hiszem a június fő újdonsága az új Attraction parfümpáros lesz ;) Már az első parfüm is szenzációs volt és ez a második páros is nagyon jól sikerült, méltó folytatása az első körnek.

AVON Attraction Rush for Him és Her


Attraction Rush for Her parfümökben a szamócalevél, az indiai jázmin és az ibolya jegyei alkotnak mámorító kombinációt. Ehhez csatlakozik az ámbra, végül az illatot az étcsokoládé krémes aromája bontakoztatja ki teljes mértékben. A férfias Attraction Rush for Him kölniben a mandarin gyümölcsössége a friss gyógynövények és a fahéjkéreg erőteljes illatával keveredik, amit az ámbra és a pacsuli tesz igazán vonzó, buja illattá. Mikor volt az a jó kis lézerharcos bloggernap, akkor mi már találkoztunk vele és fantasztikus illata volt, aki szereti az epret, az mindenképp próbálja ki, mert érezhetően epres, gyümis <3

Testpermetek
Nyárin kifejezetten szeretm és jól esik egy kis testpermettel hűsíteni magam, vagy csak úgy egy friss finom illat  miatt is :D Évek óta szeretem használni az AVON testpermeteket és nagy kedvencem az orchideás áfonyás illat <3 Új családtaggal is érkezik közéjük, méghozzá rózsaszín grapefruit és menta kombinációval, de természetesen jár hozzá még testápoló és tusfürdő is :)


És ha Ti is szeretitek ezeket a kis cuki és szuper illatú frissítőket, akkor érdemes fellapozni a júniusi katalógust, mert szuper akcióban lesznek beszerezhetőek ;)


 AVON TRUE
Rögtön három újdonsággal nyitom a sort, ugyanis három különböző bőrtípusra érkezett meg az AVON TRUE család BB krémei. A természetes, ragyogó hatás és a ránctalanítás erejét ötvözi az új AVON True Nutra Effects Ránctalanító BB krém. Az ultrakönnyű állagú, hidratáló hatású, színezett krém tökéletesen egybeolvad a bőrrel és tartós fedést biztosít. Az antioxidánst tartalmazó formula segít csökkenteni a ráncok külsejét és egyenletesebbé teszi a bőrtónust, miközben természetes, ragyogó hatást eredményez. Az AVON True védjeggyel ellátott BB krém parabén-, ftalát- és színezékmentes, allergológiailag tesztelt, így érzékeny bőrűek is használhatják. A nap káros sugaraival a benne található 15-ös fényvédő faktor veszi fel a küzdelmet.


És ha már biztonságos napozás, akkor az AVON abban is segít, hogy egy kis előnnyel induljunk a nyárnak ;) AVON True Summer az AVON új barnító krémje, amellyel napról napra fokozhatjuk bőrünk barnaságát, csíkozódás nélkül. Egyenletesebbé és ragyogóbbá teszi a bőr tónusát és tartósan hidratálttá varázsolja azt. Használatával a nap káros sugaraitól sem kell félnünk, ugyanis 15-ös fényvédő faktorral óvja bőrünket. Két árnyalatban kapható, így a világos és a sötét bőrűek is bátran használhatják.

A természetesen lebarnult arcbőr hatását érhetjük el az AVON barnító púderével, amely bronzos, ragyogó külsőt és egyenletes, üde arcszínt kölcsönöz orcáinknak. A minden bőrtípushoz illeszkedő púder négy különböző árnyalatban kapható, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes tónusú verziót. Az AVON True Glow barnító púder gyönyörű szép, lesz róla hamarosan poszt és igen, fájt amikor először belenyúltam az ecsettel.


A bronzos bőr mellett a pasztell körmök is hódítanak idén nyáron az AVON szerint, így a True Pro+ körömlakkok között három új árnyalatot köszönthetünk, amelyek tükörszerű ragyogást és teljest fedést nyújtanak. A hosszan tartó színhatást biztosító körömlakkokban Dura-Plus komplex is található, amivel még erősebbé is tehetjük körmeinket.


És még egy ok, amiért érdemes a katalógust átlapoznotok júniusban... JÁTÉK :)

Sok szerencsét a játékhoz Beautyk, tobzódjatok az aVON szuper újdonságai között és kövessétek a blogom is, mert hamarosan megelpivel jövök ;)

:*
Ann



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése