2017. május 4., csütörtök

Tökéletes szemöldök a Maybelline-nel

Szerintem senkinek sem kell bemutatnom a Maybelline áprilisi újdonságait a Brow Precise Fiber Filler szemöldökformázót és hű társát  Brow Precise Perfecting Highlightert. Ők ketten együtt két dolog miatt fantasztikusak. Az egyik, hogy természetes hatást és a most trendi, szemöldökszálakat megvillantó szemöldök formát velük szépen ki lehet alakítani, amásik, hogy mindez végtelenül egyszerű :)



Brow Precise Fiber Filler

Őrületesen aranyos és egyben fura ez a termék :) Egy korábbi, a Brow Drama szemöldökspirált is nagyon szerettem és ő is fura és cuki volt, de pont azon változtattak, finomítottak, ami még jobbá tette ezt a terméket. 
Egyrészt menő "spirál" fej, ami inkább egy mini fésű. Lapos, pici fogacskái vannak, ami szépen elfésüli az apróbb szemöldök szálakat is, egy sem marad ki. A fésű mentes oldala, pedig tökéletes arra, hogy az apró egyenetlenségeket, hegeket (ami nekem is van pl, a szemöldökömnél - jó gyerek voltam :D) eltüntesd vele, így nem kell külön ecsetet, púdert, festéket még használni. Egy eszközzel színezel és formázol. És ami még buli, hogy apró kis szőröcskék vannak a festékben, így dúsítani is lehet vele, teltebb hatása lesz a szemöldöknek. Attól függően, hogy hányszor mész vele végig szemöldöködön és hogy formázod, lehet természetes és trendi, dús hatást is elérni vele  ;)


Maybelline Brow Precise Perfecting Highlighter

Azt tudjuk látjuk sok vloggernél, bloggernél, sminkesnél, hogy a tökéletes szemöldök megformázása végén a szemöldök vonalát még hangsúlyosabbá és határozottabbá varázsolja korrektor és ecset segítségével. Ez azért jó, mert a szép hangsúlyos szemöldök esztétikus és a határozott forma ehhez elengedhetetlen. De nem mindenkinek megy ez elsőre pontosan és szépen, de a Maybelline újdonsága szerintem mindenkit felbátorít erre a kis kiegészítő momentumra a sminkelés végén. 
Ehhez első sorban a highlighter kialakítása járul hozzá, ugyanis szögletes és lapos forma révén jobban felfekszik a szemöldök fölé a korrektor, gyakorlatilag kicsit megtámaszthatod a kezed, ami a biztos vonalvezetéshez szükséges és ez által bátorságot ad és könnyebben meghúzod az a bizonyos vonalat :)
A korrektor maga nagyon krémes, lágy, könnyen eldolgozható ecsettel, vagy ujjal is akár. Highlighter révén van egy pici fénye, de csak nagyon pici.
Legjobban ferde, vagy definiáló ecsettel (szépen, egyenesen élesen vágott ecset ) érhetünk el vele szép eredményt, de ha a természetesség híve vagy, akkor az ujjaddal is teljesen jó lesz ;)


Joy napokon mindenképp nézzetek rá ezekre a termékekre, mert nagyon hasznosak és könnyen meg lehet őket szeretni :)

Ann :*

ui.: tesztelésre kaptam a terméket, de nem befolyásolta a véleményem ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése