2014. április 17., csütörtök

Alverde tavaszi újdonságok

Tavasszal mindenkiben ott bujkál a megújulás vágya, amit valaki ruhatárfrissítésben él ki, valaki üde sminkekkel dobja fel magát, legjobb esetben elkezd sportolni, de a kozmetikai márkák ilyenkor csodás új termékekkel halmoznak el minket, a beautyk legnagyobb örömére:) Így tett áprilisban a Alverde is:)
Az újdonságok között szerepel kényeztető kézápoló olaj, sminkalapként is használható pórusösszehúzó krém és egy speciális szempillaspirál is és mindegyik vegán termék, nem tartalmaznak szintetikus tartósítószereket.




alverde póruskiegyenlítő
Könnyű, áttetsző textúrájú balzsam, amely ideális sminkalapként, de akár sminkelés után is felvihetjük. Optikai bőrmegújulást ígér, illetve a pórusok és a kisebb ráncok elfedését. A hatóanyagok segítenek csökkenteni a felesleges faggyútermelést. Az arcszín egyenletesebb és mattabb lesz. 


alverde szempillaspirál eye-catcher
A zabrostokat tartalmazó speciális dúsító kefe hosszú szempillákat és kifejező pillantást kölcsönöz. Gojibogyó kivonatot és bio napraforgóolajat tartalmaz. A termék csak fekete színben kapható.


alverde kézápoló olaj
Intenzív ápolás az igénybe vett, száraz kezeknek. Az alverde kézápoló olaj bio sárgabarackmag-olajat, sheavajat, szójaolajat és bio napraforgóolajat tartalmaz, melyek puhává és selymessé varázsolják kezünket. Egy pipettával csak pár csepp olajat kell a kézre adagolni, majd bemasszírozni. Könnyű eloszlatni és gyorsan felszívódik. 

És már a nyárra készül a márka -  alverde naptej szenzitív LSF 30 200ml
Az ásványi alapú fényszűrő védi az érzékeny bőrt. A széles sávú UVA/UVB szűrőrendszer és az E-vitamin védelmet nyújt a káros napsugarak ellen és segít megakadályozni a napfény okozta bőröregedést, valamint a pigmentfoltok kialakulását. A glicerint, napraforgó-, jojoba- és olívaolajat tartalmazó receptúra hidratálja és bársonyossá varázsolja a bőrt. Nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket, tartósítószert, ásványi olajokat, szilikont, parabéneket és állati eredetű összetevőket.


Engem leginkább a kézápoló olaj csigázott fel, mert elég ramaty állapotban van a kezem :S
Nektek hogy tetszenek az újdonságok?

Ann:)

ui.: lassan visszatérek ígérem :) ;)
puszi:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése