2014. április 4., péntek

Ezt tényleg meg kell szerezned!

Ősszel volt már szó, egy szuper tavaszi meglepiről, aminek lassan eljön az ideje és kiteljesedhetünk a vibráló színek világában és érezhetünk egy kis londoni nyüzsit. Még nem tudom, hogy mikor és hogyan jut el hozzánk, de egyre közeleg az ideje, hogy a Rimmel London és Rita Ora közös munkájának gyümölcséből csippentsünk :))



A fiatal énekes és dalszövegíró ízig vérig londoni, megjelenésével képviseli a londoni fiatalokat, legyen szó egy elegáns partiról, vagy egy laza fotózásról. Nem véletlen, hogy közös munkába kezdett vele Rimmel London márka, ami a londoniakból és London utcáiból merít ihletet kollekcióihoz. 

Kaptam pár képet és egy videót a Coty Hungary Kft-től, ami még sokat nem árul el ugyan az újdonságokról, de az biztos, hogy a kollekció dinamikus és színes lesz, sok sok őrülten vibráló körömlakkal és vadító rúzsokkal :)


Rita saját bevallása szerint sminkfüggő:))

Ez a sok szín tuti végez a tavaszi fáradtsággal :))


Friedemann Schmid, a Rimmel global marketingcsapatának vice president-je szerint: “Ez az új kollekció sikeresen egyesíti magában a londoni utcák vibráló forgatagának hangulatát és Rita elbűvölő stílusát....



Azért ha követitek Instagramon a Brit Rimmelt vagy esetleg Ritát, 
elcsíphettetek pár fotót Rita kollekciójából :)

http://instagram.com/ritaora
http://instagram.com/rimmellondonuk

Egy biztos én nagyon várom, már tetszik az egész :D
És Ti?:)

Szép hétvégét csajok :)

Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése