2014. május 26., hétfő

Piccadilly Pink - Rimmel

A Rimmel Moisture Renew rúzsáról már rég akartam írni Nektek. Imádni való, könnyű, vibrálóan színes és nagyon kellemes viselet. Figyelem száraz ajkú sorstársaim, itt egy kis segítség nekünk :)


A Moisture Renew rúzsok csomagolása elegáns, nőies. Szép lila tok, a tetején a jellegzetes korona motívummal.

krémes, tápláló, pigmentált és még az illata is valami csodás, édes, virágos :)

A rúzsnak hihetetlenül lágy, krémes textúrája van. Könnyen simul el az ajkunkon, nagyon könnyű viselet még több réteg esetén is és tényleg érzem a törődést, amikor viselem:) A rúzs A, C és E vitaminokat tartalmaz. 
Mindamellett, hogy táplál, intenzív és ragyogó színt kölcsönöz az ajkaknak. A Rimmel Moisture Renew ajakrúzs színpigmentjeit egy teljesen megújult formulába ágyazták, mely még jobban kiemeli a színek tisztaságát és intenzitását, így már egyetlen rétegben is biztosítja a tökéletes élményt. A különlegesen tiszta pigmentszemcsék fokozzák a frissességet, a színek szinte vibrálnak, minden árnyalat életteli és valósághű. Nagyon szép, élénk fénye van a rúzsnak, ami nem tart sokáig, de addig teljes mértékű ragyogást ad az ajkaknak. Ha a ragyogás alábbhagy, akkor még mindig ott a kényeztető táplálás.:)

kis béka :D

Nekem a Piccadilly Pink árnyalat van meg, ami egy intenzív pink árnyalat. Ha épp abban a hangulatomban vagyok, hogy nem akarok sminkelni, akkor csak feldobom ezt a rúzst és kész is vagyok. Üdeséget, frissességet kölcsönöz és máris jobban érzem magam :D Tényleg nagyon szép csillogó fénye van egy darabig és hihetetlenül krémes rúzs. Érezni lehet, hogy ez jó az ajkaimnak. Kicsit hasonlít ez az árnyalat egy korábbi posztban írt AVON rúzsra, de ez annál kicsit visszafogottabb szín.Tartósnak nem egy hű de tartós rúzs, de szerintem ha nagyon akarjuk jól alá lehet alapozni és az lesz :)


Az essence Bloom me up csillogó púder szépen alkalmazható a szemzugban is, sőt egy erőteljes, fekete szempillapirál mellé, elég ha csak őt visziek fel lágyan a szemhéjatokra egy szép rúzzsal és kész az üde smink:)

A sminkhez nem sok mindent használtam, csak a BRTC bb krémet, az essence Bloom me up shimmer púderét, Rimmel  Moisture Renew rúzs (piccadilly pink) és a Max Factor Excess Volume Extreme Impact szempillaspirálját, ja és egy leheletnyi essence sun club bronzosító.


Hogy tetszik a rúzs?
Esetleg valamelyik árnyalat meg van Nektek is?

Szép hetet Beautyk :)
Ann:)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jól áll Neked ez a rúzs, én is tervezem beszerezni valamelyik nude, barack, vagy korall árnyalatát! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen, nagyon szépek ezek a rúzsok és kényeztetőek :)

      Törlés