2014. június 23., hétfő

NYX sminkverseny

A NYX Cosmetics sminkversenyt hirdetett a facebook oldalán és nem bírtam ki, hogy ne nevezzek :D Szeretek versenyekre nevezni, csak akkor nem szoktam, ha nincs rá időm vagy nincs meg hozzá minden ami a kiírásban szerepel. Szerencsére itt nem volt ilyen és egy régi szépséget vehettem elő a fiókból a versenysmink elkészítéséhez.
Konkrét tervem nem nagyon volt, gyakorlatilag csak a glitter volt biztos mint eszköz, a többie akkor alakult ki mikor szedtem össze a cuccokat. Utólag már sajnálom, hogy nem készültem how it's made bejegyzéssel, de ha szeretnétek, akkor megcsinálom azt is ehhez a sminkhez, mert elég átgondolt lett a smink szerintem és sokkal több mindet használtam, mint amit elsőre látszik.

A mink egyértelműen szemhangsúlyos és ott is van a praktika elrejtve, illetve a NYX termék ott kap hangsúlyt. Az általam használt termék a Glitter on the go Luxurious Lavender árnyalatban. ez a termék izgalmas számomra, mert amellett hogy alapvetően lila színe van a glitternek, vannak benne kék, zöld és fehér, világos árnyalatok, ettől játékos lesz a termék és maga az összhatás is, főleg ha egy kis támogatást kap.

A tusvonalam alapja három szín volt (majd az összetevőknél pontosan leírom őket) belül fehér alapot adtam a tusvonalnak, aztán jött egy kis türkiz, majd lila kívülre. Feketét is használhattam volna, de az már nagyon drámai lett volna, így megőrizte szerintem a könnyedségét a tekintet. Amikor ez megvolt, akkor jött rá a glitter alap és végül maga a NYX glitter. Képen annyira nem adja ki, de élőben a tusvonal több színben játszik, mindenhol olyan szín emelkedik ki a lila glitterek között, amilyen alapot alá tettem, így szemzugban világos lilával kezdődik a vonal, ami kicsit zöldes-türkizesbe hajlik végül lila lesz, de ezek csak lágyan, sejtelmesen jelennek meg. Kicsit holografikus hatása lett az egésznek :) A színes, vibráló tusvonalat egy fekete vonal keretezi, hogy kiemeljem és nagyobb kontrasztot, hangsúlyt adja az egésznek. A szám nude ceruzával és világos szájfénnyel van kicsit megfestve, hogy egész legyen a smink:)


A Lovely paletta lilája kéken csillog és ahogy összemostam a feketével a szemem alsó vonalán teljesen kiadta a kék színét és olyan mintha az egy külön termék lenne, pedig csak a sötét kiemelte a kék fényélt:) Olyan szép az a szín :)



Amiket használtam

Arc:

Szem:
Száj:

Ha tetszik a smink kérlek szavazzatok itt, és osszátok hátha sikerül bejutni az első háromba :D

Szép hetet Beautyk:)

Ann:)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett, és nagyon jól áll a lila, nekem is megvan ez a kis Lovely trió, de nekem nagyon porol, így nem is nyúlok érte sűrűn!! :/ Szavaztam is rád még a poszt előtt! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a szavazatod, észre vettem :)
      Igen porol eléggé, de a színe kárpótol érte, nagyon szeretem :)

      Törlés