2014. október 28., kedd

Őszi szempillaspirál tiró

Nem csinálok rendszert a hármas posztokból (csak ha szeretnétek;) ), de az alapozók mellett a szempillaspirálokat is együtt akartam bemutatni. Továbbra is két Rimmel és egy Max Factor termékről lesz szó és a végén egy kis meglepi is lesz, amiben nagyon reménykedem, hogy sikert arat :)


Rimmel Wonder'Full

Csak ismételni tudom önmagam.... ezzel a csodával is azon a bizonyos sajtótájékoztatón ismerkedtem meg. Első látásra szerelem lett :) A csomagolása lenyűgözött, a színe, a dinamikus forma, nagyon elegáns, lendületes. Külön öröm volt a szilikon fej, mert én inkább ezeket a spirálokat szeretem, a normál szőrös verziónál sokkal jobban, szebben teljesítenek a szilikon fejek. De kinek mi jön be, más lehet pont fordítva szereti :). Szépen hosszítja a pillákat, nem ragadnak össze, nem visz fel sok festéket, természetes hatást ad. Ami még plusz a természetes hatás mellett, az a tápláló argán olaj tartalom, ami tudjuk, hogy pillákra, szemöldökre, hajra is jótékony hatással van :)
Ami nekem kicsit nem tetszett (a lenti képen is jól látszik), hogy a kefe csúcsán nagyon sok anyag marad, amit muszáj leszedni, ha nem akarjuk magunk összekenni a festékkel.


Rimmel ScandalEyes by Kate

Ha kicsit többet szeretnétek mint természetes hatású dús pillák, akkor már elérhető számotokra is ScandalEyes by Kate szempillaspirál, ami a dús pillákért felelős. Hagyományosnak mondható ScandalEyes spirál fejjel rendelkezik, tehát van benne egy hullám és pici sörtékből áll. Magyarországon sajna csak fekete színben érhető el, de létezik még csodás szürkés-kék és burgundis/lilás verzió is :)


Max Factor Masterpiece Transform

Újabb kedvencem lett a Rimmel Lash Accelerator Endless Szempillaspirál mellett, ez az új  Max Factor szempillaspirál. Kicsi, szilikon sörtékkel rendelkező fej, egyszerre hosszítja és dúsítja  a pillákat. Mivel sok pici sörte van a kefén, így már a pillák tövétől fed a spirál. Az eredmény nagyon szép, dús és hosszú pilláim lesznek, nekem nagyon tetszik :)
Egy dolog van amit sajnálok, hogy nagyon  sok festéket vesz fel, így könnyen összeállhatnak a pillák. De ennek is van ellenszere:) Használat előtt zsepivel egyszer/kétszer átmegyek rajta, így a felesleg lejön és csak annyi festék marad amennyi kell.
Smink vele itt és itt.







Ennyi spirált nem tarthatok meg csak magamnak, így készültem Nektek egy kis játékkal drága Beautyk :)

Ha szeretnétek megnyerni a 005 eye rock sapphire (kékes-szürke, itthon nem kapható) Rimmel ScandalEyes by Kate szempillaspirált írjátok meg itt kommentben, hogy mik a kedvenc őszi sminktermékeitek, plusz esély, ha az oldal Facebookját is like-oljátok:)
A játék  vasárnapig tart!
2014. október 28. - 2014. november 2.

Szeretném hangsúlyozni, hogy a spirált nem használtam, csak a fotózás erejéig bontottam fel!


Játékra fel!
Várom a Ti listátokat az őszi kedvenceitekről :)

Ann:)

14 megjegyzés:

  1. Szia!
    A spirál alap...fanatikus vagyok, na. xD
    A másik fele a szájravalók. A jelenlegi kedvenc a Catrice Ultimate Colour Matt-erial Girl-je, illetve szintén a Catrice-től a Beautifying Lip Smoother. :)
    Facebookon Magyari Nikolett néven lájkoltalak.

    Nagyon jó a blogod, csak így tovább~~ ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóóó nagyon szeretem a matt rúzsokat mostanság:) Majd lesz poszt, amiben őket is megmutatom:)

      Köszönöm a hozzászólást és a szép szavakat, aranyos vagy :)

      Törlés
  2. Smink mániás vagyok :)
    Jelenlegi kedvenceim a Zuii folyékony alapozó, L'oréal Glam Bronz bronzosító, Catrice Quattro baked (Check & Tweed) C02 Town Of Crown szemhéjpúder és a Flormar MaxLift szempillaspirál :)

    Anikó Gelányi néven likeoltam az oldalad a facebookon.

    Köszönöm szépen a játékot és a sok szuper bejegyzést ! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm a hozzászólásod :) Igyekszem mindig rendes posztokat, írni, ezért is van mostanság kevés :( de legalább van :)

      Hajrá a játékhoz ;)

      Törlés
  3. Üdv! A jelenlegi kedvenc a Flormar MaxLift szempillaspirál, de mindig változik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ők sajna nem ismerem és a Flormar termékeket sem, de majd egyszer :)
      Köszönöm Neked is, hogy megosztod velem a kedvenc terméked :)

      Törlés
  4. Én nagyon szeretem a Lovely palettáját, a Flomat körömlakkját és a kedvenc őszi termékem peig a Catrice új Ultimate Stay Ajakrúzsai.
    Fbokkon Patrícia Kutasi néven követlek.
    Egy kellemes őszi délutánt kívánok mindenkinek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Lovely paletta az a nude, őszi sokszínű paletta? Juj arra fáj a fogam, csak ritkán jutok el Rossmanba :S De remélem elcsípek jövőhéten egy utolsó darabot Joy napokon :)
      Gyors pénteket és jó hétvégét, Neked és mindenkinek :)))

      Törlés
  5. Szia Ann!

    Kedvenc sminktermékem a szempillaspirál és a szemöldökfilc, ősszel pedig a sötét(ebb) lakkok, és a sötét szemhéjpúderek :)
    Nagyon kíváncsi vagyok erre a Kate spirálra,tetszik, hogy kékes-szürke :)
    Köszi szépen a lehetőséget, ja facen Kisfekete Cica néven követlek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szemöldök filcet milyen használsz? Köszönöm, hogy játszottál :)

      Törlés
  6. Szia!

    Kedvenc őszi sminktermékem a bordó színű Maybelline color tattoo.Facebookon Dóra Vajas néven követlek.
    Köszönöm a lehetőséget!
    Üdv:
    Dóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szuperek a color tattook, Joy napokon szerintem veszek megint :)

      Törlés
  7. Szia Ann! De örülök, hogy Fb-re kitetted, csak ma vettem észre, így még van esélyem játszani. :) A kedvencem nekem is a Transform MF spirál, egyszerűen lenyűgöző, amit a vékony, középméretű pilláimmal kezd, úgy emel, mint még egy spirál sem! Szerintem megéri az árát, de ha neked is bevált, érdekel ez a két másik spirál is.
    Másik: Kell a Púder! szemhéjpúderek, leginkább a Bud (a szemed színéhez is kifejezetten ajánlom), és a Missy. Gesztenyebarnás lányoknak must have színek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó hogy még észre vetted a játékot örülök neki :)
      Amit ajánlottál két szemhéjpúder, azok milyen márkához tartoznak?
      Hajrá, holnap kiderül ki nyert ;) :)

      Törlés