2015. április 12., vasárnap

Rimmel Lasting Finish 25HR kompakt púdert

Egy hónapja jelent meg itthon a Rimmel Lasting Finish családjának legújabb terméke, a 25HR kompakt púder, ami mára nekem egy igazi "must have termék lett.




Amit tudni kell róla, hogy ő nem egy sima púder, ő egy dual wear alapozó, tehát szárazon és nedvesen is használható. Fedése közepes, de nedvesen használva ez növelhető. Egységes felületet képez a bőrön és ezen felül tökéletes matt fedést biztosít akár 25 órán keresztül. Ez utóbbit nem volt lehetőségem tesztelni, de minden mást igen :) 


Ajánlott fogyasztói ára: 2.599 Ft

Maga a púder egy kézbeillő kis dobozban van, ami könnyen nyílik, könnyen záródik, de önálló életre nem kel:) A púder alatt még van egy kis rész, ahol nem csak egy szivacs, hanem egy tükör is meglapul, így nálam már biztos darabja a travel kitnek.  
Bevallom, ilyen termékkel még nem volt dolgom, így nem tudtam mire számítsak. Száraz a bőröm így a púdernek nálam nincs sok szerepe (tudom, kell... :D), de mégis érdekelt és mivel nedvesen is használható, így akár úgy is használhatom, ha mint púder nem jön be. De! Bejött:)
Érdekes módon inkább szárazon használom, mint nedvesen. Csak felteszem a nappali krémem és már mehet is rá a púder, ami nem szárít, nem ad maszkos hatást és könnyű viselet is. Elképzelhetőnek tartom, hogy nyáron ő lesz az első számú kedvenc, mert tényleg könnyű viselet. Fedése közepes, de építhető. A komolyabb problémákat - barna foltok, pattanások -  nem fedi tökéletesen, de korrektorral már tejesen rendben van a fedés. A pírt elfedi és egységes matt színt ad az arcnak. Nedvesen jobban fed természetesen.



Ajánlom, mert többfunkciós, kényelmes a használata, nem szárít és valóban fed. 
Ő az első púder amit igazán csípek ;)

Beszereztétek már?
Esetleg a Glamour napokon?

Ann :)


ui.: figyeljétek a blogot, mert a héten indul egy játék, ahol szuper Rimmel csomagot nyerhettek ;)


2 megjegyzés:

  1. Egyre többet olvasok róla, de te vagy az első száraz bőrű aki ajánlja, és akinek hiszek is.. azt hiszem te leszel az oka a vásárlásomnak.. ajaj! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. juj :D hát nagyon bízom benne hogy Neked is bejön, én tényleg nagyon megszerettem :)

      Törlés