2016. február 25., csütörtök

Üdítő március

A márciusi AVON katalógus illatokkal és színekkel babonáz meg és készít fel minket a tavaszra most már tényleg. Üde színfolt lesz lapozgatni a mostani katalógust, ami rengeteg színt, illatot, akciót és újdonságot hoz nekünk :)








SILKY
Soft Musk





Az AVON legújabb női illata, a Silky Soft Musk egy tavaszi virágokkal teli kertbe repít bennünket. Erről különösképpen a gyöngyvirág lágy esszenciája gondoskodik, mely a lédús gyümölcsök akkordjával az érzéki pézsma ölelésében teljesedik ki. Orientális illatkategória, mely fás jegyekkel gazdagítva egy meleg, szenvedélyes illatot eredményez.
A katalógus már volt a kezemben és a szokásos módon helyet kapott egy kis minta is benne, amit persze rögtön kipróbáltam :) Az illat krémes és lágy, leheletnyit édes, de mégis testes. Nekem elhozta teljes mértékben a tavaszi napsütés illatát :) És az üveg... meseszép, vidám, ragyog a naptól :)



Pasztellek mindenhol


A tavasz alap trendje mindig a pasztell, legyen szó sminkről, divatról, lakberendezésről. Ez alól ez az év sem kivétel és az AVON is készült rá. Már a februári katalógusba is érkeztek szép tavaszi szemhéjpúderek (ITT olvashattok róla), de most a februáriban két új paletta mellé megérkeztek a tavasz legtrendibb körömlakkjai is :) Minden pasztell, minden színes, minden happy :) 8)



Az AVON Nailwear Pro+ körömlakkok három új, pasztelles árnyalattal bővülnek, melyek üde, lágy színekbe öltöztetik körmeinket. A Nailwear Pro+ körömlakkok a trendi színek mellett akár 12 napig tartó, gyönyörű körmöket ígérnek. Az AVON lakkok szerintem magasan a legjobb minőségűek árkategóriájukban, így kihagyhatatlanok ebben a szezonban is :9 Az én kedvencem pl. az a szép menta <3




A négyes szemhéjpúder paletták két új trendi és friss összeállítással ragyognak. Minden színt megtalálunk ahhoz, hogy egy igazán vidám sminket készíthessünk magunknak – a baracktól kezdve, a sárgán át egészen a kékes, lilás árnyalatokig. Az igazán igéző smink elkészítését pedig a számokkal jelölt színpaletta segíti, mely lépésről lépésre mutatja, hogy melyik árnyalatot a szem melyik részére ajánlott felvinni. Itt is nyert a mentás színvilág :) (a körmöm most is menta... ez már a tavasz :D )



Igazi tavaszi felfrissülés a bőrnek
AVON Anew Essential regeneráló szérum


Mindenkinek jól jön néha egy kis támogatás – még az arckrémeknek is. Az AVON újdonsága, az Anew Essential regeneráló szérum akár kétszer több regeneráló erőt biztosít, hogy arcbőrünk napról napra szebben tündökölhessen. A Modern Advanced Boost technológiának köszönhetően a szérum segíthet ráerősíteni az arckrémek regeneráló erejére, csökkenteni a ráncok megjelenését, feszesebb külsőt kölcsönözni és hidratálni a bőrt. Könnyű állagának köszönhetően pedig gyorsan beszívódik. Az Anew Essential regeneráló szérum jótékony hatásait rövid időn belül tapasztalhatjuk, rendszeres használat mellett arcbőrünk puhábbnak és simábbnak tűnhet. Akár 3 nap után segíthet javítani a bőr tónusán és ragyogóbbá varázsolja, 2 hét után pedig segít csökkenteni a ráncok és a pigmentfoltok külsején, miközben feszesebbnek mutatja a bőr külsejét. Életkortól függetlenül használható akár magában, akár arckrém mellé.






A tavasz az új, kifinomult, tiszta illatokról szól és ezt az AVON is tudja, számos újdonsága mellett, márciusban készüljetek hatalmas parfüm akcióra és mindenféle jóra ami üde, friss illattal, vagy színnel vehet körül benneteket :)

2 megjegyzés:

  1. A te blogod az ilyen reklámokra alapozó blogocska? Mert másról sem írsz csak a kapott cuccokról amiket nem te vettél csak kaptál. Szoktál vásárolni egyáltalán valamit saját pénzből? Sok a pr ez a baj...:S Egyedül eddig az 1 milis Vichy Dermablend alapozóra foghatjuk rá hogy a pénztárcádból származik. Pedig korrekt lánynak tűnnél csak ne vetíts és ne vedd hülyére az olvasóidat. Az Avon rúzsokról a hülye is megmondja hogy tesztelésre érkeztek a bloggerekhez...te meg beállítod mintha vetted volna. Szép.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Tina, év elején mindig sok az újdonság és ha felkérnek egy-egy termék bemutatására - tesztelésére - természetesen írok róla és a kapott anyagok mellé befűzöm a saját gondolataimat is. Igyekszem mindig objektíven írni a termékekről, de természetemből fakadóan a jó dolgokra összpontosítok. Sajnálom, ha számodra félreérthető volt a bejegyzés.

      Törlés