2016. április 2., szombat

Áprilisi AVON újdonságok

Kicsit már elkéstem az előzetessel, de még mindig nincs túl későn ahhoz, hogy bemutassam Nektek az e havi AVON újdonságokat. Kiválasztottam párat, ami nekem tetszik, de a minden újdonságot megtalálhattok majd mindig Facebook oldalamon, pici infóval :)


Nutra Effects BB krém






Tavasszal és nyáron szeretjük leváltani az alapozókat könnyebb BB vagy CC krémekre. A Nutra Effects BB krém nem ismeretlen számunkra, de most két új tulajdonsággal ruházták fel a terméket. Az ígéret szerint a Chia mag, illetve a papagájvirág-magkivonat segít kiegyenlíteni az új krém a bőrtónust, ezáltal tökéletes fedést biztosít, valamint rendszeres használatával segíthet a bőr általános megjelenését. A Nutra Effects BB krémek normál illetve mattító verzióban kaphatóak, melyek 15-ös fényvédő faktort tartalmaznak, így óvják is arcbőrünket.
Nutra Effects kétfázisú ápoló sminklemosó (vízálló sminkhez is)



A vizes fázis alaposan tisztítja, frissíti a bőrt és hidratált érzést kölcsönöz, míg az olajos fázis a makacsabb smink eltávolításában segédkezik, egészséges külsőt hagyva maga után. Mindehhez hozzájárul a mosódiómag-kivonat és az ápoló pantenol is. Kétfázisú lemosó révén használat előtt érdemes felrázni;) 



 A mosódió a szappanfafélék családjába tartozó, Indiában őshonos fa termése. Az indiai ayurvedikus, illetve a tibeti gyógyászatban többféle felhasználása ismert, többek között samponokhoz, tisztítótejekhez, hajolajokhoz, de különböző betegségek kezelésére (migrén, epilepszia) is használják. A dió héjában lévő szaponin nevű ragacsos anyag vízzel érintkezve kioldódik, enyhén habzani kezd, és természetes szappanként kifejti zsíroldó, tisztító hatását.

AVON Be illatkollekció - Fejezd ki önmagad

Rögtön két illat, csakis ránk szabva. Ránk, a természetünkre, vagy az aznapi hangulatunkra :) 


AVON Be Romantic 
Az új, romantikával és érzelmekkel teli illatban a lédús fekete ribiszke, a rózsa és az érzéki pézsma nőies ötvözete segíti felszínre hozni személyiségünk romantikus oldalát.



AVON Be Fun
Tündöklő körte, a frézia és az ámbra szuper elegyének köszönhetően hozza elő személyiségünk vicces, bohókás oldalát. JÖHET :D

írtó cuki a csomagolás :)

Ezekből abszolút bejön a megújult BB krém és a Be Fun, azért amiből összeáll az illat, azért, amit képvisel és tudjátok, engem a csomagolással is meg lehet ám venni egy próbára :D

Számos újdonság van még, amit itt a Facebook oldalamon megnézhettek :)

Szép hétvégét Beautyk :)

Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése