2016. április 5., kedd

Catrice Allround Contouring Paletta

A Catrice számtalan újdonságot hozott tavaszra, több újdonság is érkezett az arc sminkeléséhez. Jött szuper pirosító paletta, kétféle paletta kontúrozásra és még sorolhatnám. Több valamit terveztem kipróbálni közülük, az első választásom az  Allround Contouring Paletta lett, ami elég vegyes érzéseket keltett bennem :S



A paletta négy krémes, matt árnyalatot tartalmaz és egy krémes highlightert. Két sötét árnyalat a csontok árnyékolására, az arc vizuális keskenyítésére szolgál, míg a két világos árnyalattal emelhetjük ki a szükséges részeket, pl.: a szemöldökcsontot, az orr vonalát stb. Ha még nem nagyon próbálkozott valaki a kontúrozással, akkor az a csomagolás hátoldalán talál egy kis segítséget :)


Nézzük az árnyalatokat. Kifejezetten tetszik, hogy a barna és a világos árnyalatokból egyaránt van hideg és meleg árnyalat. Tehát van egy kicsit bronzos és egy kicsit szürkés barnánk, egy rózsaszínes és egy sárgás kiemelő színünk. ( a képek nem feltétlen adják vissza bocsi). A highlighter gyöngyházfényű, ami eldolgozva szép, természetes fényt ad. A színek erősek, pigmentáltak és jó a fedőképességük, erős közepes.
Viszont ami nálam nem jött be. A krémesség nem nagyon teljesült. Ecsettel fel tudom vinni a barnákat és szuperül eldolgozom, de a világos színeket már nem. Azokat az ujjaimmal viszem fel, de csak ütögető mozdulatokkal, kenni nem lehet. Tapadnak. A legtartósabb a sötétbarna és a világos árnyalatok. A szürkésbarna viszont gyorsan kopik. Talán az egész palettában a fényes, ötödik elem a legtartósabb. 

Száraz bőrűeknek nem ajánlom, de zsíros bőrűek tehenek egy próbát, szerintem nekik pont megfelelő lehet a termék állaga és zsírossága. Szépen felerősíthetőek a kontúrvonalak, ha hasonló árnyalatban tesztek rá egy kis púdert és még tovább is marad meg az arcotokon. :) Ecset helyett az ujjatokkal vigyétek fel és egyengessétek el, az is könnyít a dolgokon :)

Csináltam egy kis videót róla Instagramra, hogy lássátok élesben :)
Nagyon koncentrálok :D
Vajon, hogy teljesít a paletta?:)


Próbáltátok már ezt a terméket, vagy más Catrice újdonságot?

Szép hetet Beauty :)


Ann :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése