2016. április 15., péntek

Max Factor Make-up Academy

A Max Factor kis hazánkban is elindította a Max Factor Make-Up Academy edukációs programot, ami egyedülálló, térítésmentes, hosszútávú program kezdő és már haladó sminkeseknek. A program elérhető a http://www.maxfactoracademy.hu/ oldalon és április 1-től smink road show keretén belül a nagyobb városokban is :)




Make-Up Academy

A Max Factor nyitott számunkra egy új platformot a sminkelés titkainak elsajátítására és arra, hogy buzdítson mindenkit saját maga sminkelésére. Hetente frissül a honlap új videókkal, ahol a sminkelés alapjait és különböző technikákat ismerhetünk meg. A videókat a márka vezető sminkmesterével Szűcs Adrival készítették, aki kézen fog minket és segít az alapok elsajátításában.

A sminkleckéken túl, rákereshetsz termékekre és a fórumon kérdezhetsz Adritól vagy megoszthatod tapasztalataidat is a többiekkel :)


 Road Show

Április 1.  és június 4. között ingyenes és személyre szabott sminktanácsadással vár, Szűcs Adri, és profi sminkes csapata . Budapesten kívül Győr, Pécs, Kecskemét, Szeged és Debrecen is szerepel az állomások között. A http://www.maxfactoracademy.hu/  oldalon nem csak megnézhetitek a következő állomás helyét, de elő is jegyezhetitek magatokat egy a személyes tanácsadásra, ami azért nagy könnyebbséget jelent, ha messziről utazik valaki a road show helyszínére :)


A sminkvideókon, a termékismertetőkön és road show helyszínismertetőn kívül virtuális sminkeket is kipróbálhatunk és nyereményjátékon is részt vehetünk:)

Regisztráljatok az oldalon, próbálgassátok a sminkeket és látogassatok el valamelyik road show helyszínre.
Holnap (április 16.) még Budapesten, a Corvin Plaza adja a helyszínt, de április 22-én már Győrben, az Árkádban találkozhattok Adrival és csapatával :)

Jó böngészést az oldalon és jó szórakozást, ha el tudtok valamelyik helyszínre jutni ;)

Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése