2016. április 27., szerda

Mesteri kontúr a Maybellinetől

Képet és videót már láttok a Maybelline egyik májusi újdonságáról, a Master Contoru duo stick -ről, most a véleményem is olvashatjátok. Mióta megkapta rendszeresen használom és lehet ezzel mindent el is árultam :D



Már a Maybelline smink workshop napján is megosztottam veletek, hogy az újdonságok közül nálam az új Master Contoru duo stick vitt mindent, mert ismertek... #mindigcsakakontúr :D Személy szerint nagyon szeretem ezt a technikát alkalmazni és minden nap kontúrozok, de nem esek ám túlzásba, csak épp annyit kontúrozok, hogy kiemeljem az arcom természetes vonalait. Erre mindig a kedvenc bronzeremet használom (itt olvashattok róla), de kerül alá valami ami a kontúrt erősíti, és tartja egész nap. Illetve van olyan is, hogy a púdert kihagyom (főleg télen, mikor fakó vagyok, akkor kicsit túlzásnak érzem a bronzos hatást:)

Szóval nálam tényleg él a #mindigcsakakontúr és minden egyes újdonságnak örülök, ami kijön ebben a témában :) És szintén ilyen lelkes lettem mikor megláttam az asztalon a Maybelline újdonságát :)


A Master Contoru duo stick kicsi, duci, csavaros kiszerelésű, az első "V" kialakítású kontúrozó duó stift. Egyik oldala árnyékolásra, formázásra, míg a másik, világos a kiemelésre szolgál. A termék állaga krémes és könnyű. az új trendnek megfelelően könnyen el tudjuk dolgozni az ujjainkkal is. A színek pigmentáltak, erőteljesek, de szép átmenetet lehet velük képezni, viszonylag gyorsan és egyszerűen. A barna valóban barna, természetes árnyalat. És itt jön az a tulajdonság, ami szerintem hiánypótlóvá teszi ezt a terméket, a hasonló stiftek között: MATT FINISH! Nem csillog, nem fénylik, matt. Sokan nem szeretik és zsíros bőrűeknek nem is ajánlott a kontúr csillogó highlighterekkel és púderekkel, így biztos sokan kíváncsiak a stiftre már csak a matt hatás miatt is. Tartóssága közepes, ami persze púderrel nyújtható. Intenzív a stift, de finoman is tudsz vele kontúrozni, ha egyrészt minimálisat viszel fel, csak egy könnyű bőrszínedhez passzoló púderrel fixálod.


Remélem JOY napokra már a boltokban lesz ez a termék, érdemes rárepülni :) ;)
A többi Maybelline újdonságról itt találtok pici infót és mindegyikről igyekszem Nektek írni :)

Ti szoktatok kontúrozni a hétköznapokon?

Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése