2016. április 24., vasárnap

Tavaszi AVON újdonságok

Erre a posztra is régóta készülök már, mert két tavaszi AVON újdonság is jött, amiről írni akartam. az egyik a AVON Big and Multiplied szempillaspirál, a másik pedig a szuper tavaszi színekkel ellátott Day Glow névre keresztelt négyes paletta:)


A Big and Multiplied szempillaspirál speciális krémgél összetételű festéke tökéletes fedést ígér, nem ragad és intenzív dús hatást kölcsönöz a pilláknak. A kétfunkciós spirálkefe segít elérni még azokat a szálakat is, melyekről eddig azt sem sejtettük, hogy léteznek. A hosszabb sörték átfésülik a szálakat, azokat szétválasztja. A sörték közötti rések maximális mennyiségű festéket gyűjtenek össze, a dús hatás elérése érdekében.


A spirál csomagolása klassz, tetszik a név féltüntetése a tubuson :) plusz nagyon jól zár a tubus, ami nagy előny ha spirálról vagy lakkokról van szó. 
A festék formulája könnyű, rétgezés után sem nehezíti el a pillákat. A szín fekete. A pillákat szépen íveli a kefe, jelentősen megemeli és eléri a pillák tövét is. A szemet kiemeli és kinyitja a tekintetet a spirál. A dúsítást én nem igazán vettem észre, de hogy nem tapadnak össze a pillák az biztos :) Ha valaki emelt, hosszú, ívelt pillákat szeretne és nyílt üde tekintetet akkor érdemes kipróbálnia a spirált. Lemosni egyszerű, de tartós, nem morzsolódik a nap végén sem :)



A négyes paletták is tavaszi színekkel bővültek, nekem a legjobban ez a Day Glow összeállítás tetszett, mert van benne visszafogott, tavaszi pasztell árnyalat (barack, menta) és vannak benne intenzív, üde színek, egy üde, friss mentás zöld és egy orgonás lila.  egyszerűen gyönyörű színkombináció lett ez a paletta, kár hozzányúlni :D mondjuk a szemünkön még jobban áll ;)


A paletta színe egységesen mattak és puha állagúak, így szépen lehet velük dolgozni. Nem porolódnak vészesen és szépen lehet építeni őket. A pigmentáltság eltérő, természetesen az 1-es és 2-es árnyalat kevésbé pigmentált, míg a 3-as és 4-es színek ütnek és frissek :) Nekem nagyon bejött ez a paletta :) Az intenzív színeket érdemes alapra, újjal vagy applikátorral felvinni, ha igazán vibráló sminket szeretnétek :)

+ jó hír!

Májusban tovább bővül üde pasztell és matt összeállításokkal az AVON négyes paletta családja :)
Jönnek a  rózsaszínes, narancsos színek, és  a lilás, zöldes árnyalatok. :)




Már - már a részévé válik a blognak az Instás mini videók, ami most is elkészült :)
https://www.instagram.com/annmoment/

Engedjetek be ti is pár üde színt a napi rutinba, jó lesz ;)



Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése