2016. november 11., péntek

Egyszerű smink színes rúzsokhoz

Hétköznap reggel nem igazán van időnk egy komplett smink elkészítésére, viszont vannak jól bevált termékek/kombók amiket előszeretettel használunk. Nálam négy termék van, amit hétköznap előszeretettel használok, az alapozón túl. Szempillaspirál, szemöldökformázó, egy kis fény a mozgó szemhéjamra és egy erősebb rúzs. A Maybelline újdonságai között is szerepelnek ilyen termékek és velük tényleg 10 perc  egy nappali smink ;)


Maybelline Brow Satin szemöldökceruza

Még mindig van hova fokozni a szemöldökformázást és még mindig egyszerűbbé lehet tenni a tökéletes szemöldök megformázását a hétköznapokra. A Maybelline most egy kétlépéses technikával örvendeztet meg minket. Első lépésben formázunk a géles ceruzával, határozottá téve ezzel a szemöldököt. Második lépésben a szivacsos applikátor és a szemöldökpor segítségével feltölthetjük a kis réseket, valamint természetesebb, lágyabb hatást érhetünk el a a segítségével. 



szuper vékony hegy a precíz formázásért


púderes textúra a lágy és természetes hatásért
Maybelline Color Tattoo
A géles, krémes tartós szemhéjfesték palettája itthon is tovább bővül. Ősszel két metál fényű árnyalat a Breathlees és a Fantasy erősíti a kínálatot. Nekem az előbbi van meg, ami egy krémes, aranyos fényű festék. Az új festékekben az áttetsző gyöngypigmentek metál fénnyel csillognak.Tökéletes önállóan, vagy primerként is. Ha a festék fölé egy vékony réteg szemhéjpúdert viszel, akkor a felső réteg fölött a csillogó alsó festék, fel-fel sejlik irizál, ami nagyon szép hatást kelt.

remélem a matt verziók is eljutnak hozzánk <3

Maybelline Lash Sensational Luscious szempillaspirál

Értékes olajokkal egészült ki a Lash Sensational szempillaspirál, mely a Luscious nevet viseli. Rózsa-, argán és sáfrányos szeklice (ha jól fordítottam :) ) olajat tartalmaz a dús és puha szempillákért. A fej rugalmas, szilikon , kis kefékkel ellátott fej, ami kifelé vékonyodik, így a végével el lehet könnyen érni a kisebb/belső szempillákat. A spirál mélyfekete színű. Állítólag könnyen lemosható, de én pont az ellenkezőjét tapasztalom :D Szépen íveli a pillákat, nem tapasztja őket össze és a nap végéig simán fennmarad, nem pereg le ;)



Mostanában őket használom hétköznap, vagy hozzájuk hasonló termékeket és ha olyan kedvem van, megbolondítom egy jó kis rúzzsal :)
A három termék közül a szemöldökceruza lett a favorit.

Holnap utazom haza, ezekkel a termékekkel csinálok egy kis sminket, csak azt nem tudom lesz e rajtam rúzs ? :D

Szép hétvégét Beautyk :)

Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése