2016. november 7., hétfő

Perfect.Deep.Reds

Szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy ősszel minden mennyiségben jöhetnek a sötétebb árnyalatok körömlakkokban és rúzsokban, de akár még szemhéjpúderekben is. Jönnek a mélyvörösek, barnák, sötétebb nude árnyalatok. Kedvenc márkáink pedig azon vannak, hogy a kedvünkre tegyen jönnek szép sorban az őszi újdonságok. Októberi újdonság volt az AVON-nál a Perfect Red trendkiadás, ami igazi őszi árnyalatok mellett, számos vörös árnyalatot hozott, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes vörös rúzst és körömlakkot.

 True Colour Perfect Reds 

Hét vörös árnyalattal érkezett a True Colour Perfect Reds rúzskollekció. A rúzsok önmegújító pigmentjeiknek köszönhetően intenzív színt és krémes hatást biztosítanak. Emellett kondicionáló olajokkal és E-vitaminnal dúsított formulájuknak köszönhetően ápolják is ajkainkat.

A csomagolás a szokásos AVON rúzs csomagolás, fényes, fekete felülettel, de a többi rúzstól megkülönbözteti a vörös felirat, ami szerintem szépen mutat a csomagoláson. Az illata kicsit megfoghatatlan, Halvány, de érzek benne némi citrusos, ugyanakkor krémes, vaníliás illatot is. Párom szerint meg nincs illata :D Szerintem van, krémes és citrusos, finom :) A rúzs krémes és lágy, könnyű vele dolgozni. Erősen pigmentált, a finish fényes, de nap közben hiába veszít a fényéből, a színe stabilan megmarad. Ettől függetlenül, mint minden vörös, vagy bármilyen intenzív színű rúzsnál használjatok ceruzát vagy bármilyen primert, hogy a szélek nem maszatolódjanak el, ne fusson a szín az apróbb ráncokba, redőkbe a nap folyamán. A hidratáló hatása nem kiemelkedő, de nem szárít és ez nekem már elég :)
Az én árnyalatom a Perfect Red, ami egy mély vörös, kissé barnás, meleg árnyalatú vörös rúzs. Igazi őszi, dögös árnyalat. Barna és vörös hajúaknak kötelező :D


True Colour Pro+ Perfect Reds körömlakkok



Tökéletes vörös rúzshoz tökéletes vörös körmök passzolnak ;)..... és ezt az AVON is tudja, így a hét rúzshoz megalkották ugyan azt a hét színt körömlakkban is, hogy valóban tökéletesen dögös legyen a megjelenés:) A lakkok könnyűek, de nem túl folyósak. Két rétegben fednek igazán szépen, de egy az réteggel sincs semmi probléma. A finish szép, egységes és fényes. Mindenféle háztartási munka és egyéb körmöt megerőltető tevékenység mellett simán bírja a hetet és nem lepattogzik, ha már elfáradt, csak elkezd kopni.
Az én mélyvörös, szinte már vér színű lakkom a TWEED fantázia nevet kapta, mi tökéletesen passzol a Perfect Red rúzshoz.




Játékra fel Beautyk és szerezzétek be a tökéletes vörös rúzst, a tökéletes vörös lakkal:)
A novemberi katalógusban akciósan 999 Ft-ért rendelhetitek meg
Nézzetek szét ITT ;)

És ha kíváncsiak vagytok, hogy állt ma nekem a dögös vörös, vagy, hogy hogy sminkelek a hétköznapokban, kövessetek be Instán ;)

Szép hetet Beautyk :)
Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése