2016. november 22., kedd

TheRockNUDES

A Maybelline kitalált egy szuper dolgot, elkalauzol bennünket a stílusok, a színek világában olyan palettákkal, melyekkel egyszerre készíthetünk hétköznapi és ünnepi sminkeket. Mindegyik paletta egytől egyig más, de mégis ugyan az. Megmutatják nekünk, hogy miből lehet felépíteni egy nappali nude sminket és abból estére mit hozhatunk ki. A harmadik paletta is megérkezett hozzánk, amivel lehet vadulni hölgyeim :) Az első két lépcsőt megugrottuk, jöhet a rockos énünk;)


A harmadik The Nudes paletta a TheRockNudes nevet kapta és nem csak nevében, de színeiben is őrületesebb elődeinél. A tok a szokásos praktikus, de most matt fekete színű, hozzá egy kis kétvégű ecsettel. 12 szín matt és fémesen csillogó árnyalatokkal, amikkel a nappali sminket simán felválthatjuk egy koncertre készült, de bármilyen más alkalmi, kicsit extravagánsabb sminkre;)


12 egymással tökéletesen harmonizáló és kontrasztos szín. Akár párban, akár négyesben is variálhatod őket, mellé nem nyúlhatsz. A pigmentáltságukkal és tartósságukkal egytől egyig meg vagyok elégedve. A csillámos színektől kicsit féltem, hogy majd peregnek össze vissza, de szerencsére ez sem történt meg :) A szemhéjpúderek finom textúrájának köszönhetően szépen satírozhatóak, szóval a harmadik Maybelline The Nudes paletta is szuper jó lett :)

Köszönöm a dekorációt a Melinda Virágüzletnek :)


És ha már ennyit fecsegtem a nappali sminkből bulis mink, akkor meg is mutatom mind a két verziót ezzel az egy palettával :)


A nappali, nude sminkről a videót már meg is nézhetitek az Insta oldalamon ;)
A "rockos verziót pedig még a héten felteszem :)

Köszönöm a palettát a Maybelline-nek:)


És ha kíváncsiak vagytok a The Nudes és a TheBlushedNudes palettákra akkor kattintsatok rájuk ;)

Szép hetet Beautyk :)

Ann :)

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Mikor kerul a boltokba a paletta? Nem tudod veletlenul?

    VálaszTörlés
  2. Szia, ha jól tudom már elérhető a boltokban a paletta.

    VálaszTörlés