2016. november 15., kedd

LadyMillion

A cosmopolitan Blogger Day-en találkoztam a Lady Million Privé illattal, ami új Paco Rabanne illat. Szuper kis játékkal szerezhettünk egy kis mintát a parfümökből és ha ki tudtuk nyitni a széfet, akkor testközelből is megcsodálgattuk az új női és férfi illatokat :)Lady Million Privé

A Lady Million Privé, már a harmadik illata Paci Rabanne-nek a gazdagság és a mérhetetlen luxus inspirálta parfümök között. 2008-ban alkotta meg a 1 Million illatot, majd két évvel később a Lady Million illattal folytatta. Népszerű parfüm párosát az arany, extravagancia és a gazdagság inspirálta. Idén nyáron pedig jött a harmadik páros a 1 Million Privé és a Lady Million Privé. 

Anne Flipo a Lady Million Privé illatában megalkotta az ellenállhatatlan és elbűvölő nő illatát. Fejillatában narancsvirág és fás jegyek jellemzik. Szívillatáról a kunkor, vanília és a málna gondoskodik, alapillatát pedig a pacsuli, kakaó és méz alkotja. Az illat mélyebb és intenzívebb elődeinél, amit a parfüm alkotói a parfüm üveg mély, borostyán barna színével is erősítenek.Elsőre egy édes fűszeres illat érkezik, ami igen határozott. Az édesség számomra hamar elillan és egy sokkal karakteresebb, fás, kissé száraz illat jön, mai kifejezetten tartós. Később jön meg az alap illat, ami édes, de még ott figyel egy kis fűszeresség, de már könnyebb formában. Nehéz, határozott illat, de szerintem nagyon finom és kifejezetten nőies. Határozott, így aki a könnyed, lágy illatokat kedveli, az nem biztos, hogy szeretni fogja, de ha mégis egy igazi, határozott és magabiztos női illatra vágytok csapjatok le rá, mert megéri:)

Az illat tartós és története van az illatnak egész nap:) Reggel ad egy löketet, egész nap tol előre, de estére lenyugszik és kellemes, lágy lesz :)1 Million PrivéAz alap történet ugyan az mint az előző parfümnél, mert ugye ő a férfi illat. Fejillatának összetevői maradtak az eredetiek, a vérnarancs és fahéj. Szívillata a dohány és a mirha, alapillatának melegségéről és érzékiségéről pacsuli és tonkabab gondoskodik. A női párjához hasonlóan ő is megkapta a gyönyörű borostyán színt, ami az arannyal együtt igazán különleges.

A Christophe Raynaud által alkotott illat is őrzi azt a határozottságot, mint a női párja. Érdekes módon én egyből fahéjat és kis szilvát éreztem, az egyébként elsőre könnyű illatban. Van benne valami jó "furaság", ami kiemeli a szokásos férfi illatok közül, számomra kicsit megfoghatatlan, de kellemes érzés, mikor a párom viseli ezt az illatot :) Lehet az alapillatnak köszönhető, de én kis marcipánt is vélek felfedezni benne :D
A már nem is annyira új, de még idei illatok hasonlóan a Guerlain illathoz bebizonyították, hogy nem véletlen kerül annyiban egy komolyabb parfüm amennyibe. Igaz nekem se mindennapos illat kategória ez, de mindig öröm beleszagolni, egy picit viselni a luxus illatokat, egy kis minta által, ha más módon nem is:) Örülök, hogy kipróbálhattam :)

Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése