2017. január 29., vasárnap

Vidám, szívmelengető és romantikus február az AVONnal

Az AVON katalógusok mindig előttünk járnak eggyel, hogy ne maradjunk le még véletlenül sem egy - egy ünnepről és ,hogy elsők közt legyenek akikkel köszönthetjük az új évszakokat, jelen esetben a középpontban áll a tavasz, a vidámság, és gy illaton keresztül az az öröm, amit a tél utáni első tavaszi napsugarak és jó idő. Szuper vidám hónap elé nézünk ;)


AVON Viva La Vita 
Éld meg az életet!


„Éljen az élet!”. Az AVON legújabb parfümje szívmelengető gyümölcsös-virágos illatával emlékeztet minket arra, hogy találjuk meg a boldogságot a mindennapokban és élvezzük ki annak minden pillanatát. A Pink Lady alma és a lédús, rózsaszín gréprút vidám elegyét, a krémes magnólia illatjegyei egészíti ki. Az édes illatot a fás-vaníliás alap teszi teljessé.


AVON Sweet Scents Yummy Strawberry kölni
Üvegbe zárt gyümölcsös kert igazi kishölgyeknek

málna, a gránátalma, az eper és a praliné
Igazi kis cukiság érkezett a magyar katalógusba, hogy a legkisebb hölgyek is gyümölcsös-virágos illatban pompázhassanak és így várják a tavaszt :)

AVON Pure for Her kölni
Természetes, letisztult, szabad
Közkívánatra visszatért az AVON Pure for Her kölnije! A finom, légies illatú parfüm a fréziavirág és a lonc friss illatával kényeztet minket, majd a barackos fehér tea és a tavaszi gyöngyvirág akkordjaival egészül ki. A tiszta illat így minden egyes fújással a természetet és szabadság érzését idézi fel bennünk.

AVON Naturals Mandula és gyöngyvirág kézkrém
Extragyors hidratálás


A hideg téli idő nem csak arcbőrünket, de kézfejeinket sem kíméli. Sokszor van úgy, hogy kezünk hidratálásra szorulna, de sietünk valahova, ezért nem akarjuk összekrémezni magunkat, így kézfejünk csak tovább szárad és repedezik. Erre az AVON Naturals kézkrém rendkívül gyorsan beszívódó formulája nyújt megoldást, amely azonnal ápolja a kézbőrt, miközben finom mandula és gyöngyvirág illatot kölcsönöz neki.


AVON Rózsacsokor & Csokoládé és narancs habfürdő
Valentin-napi habos kényeztetés

Az AVON Valentin-nap alkalmából igazán romantikus pillanatokat idéző illatokat zárt legújabb habfürdői bájos üvegébe. A cuki macis csomagolású habfürdők közül az egyik friss rózsacsokor illatát hozza a fürdőszobánkba, míg a másik a csokoládé és a narancs illatú habja pedig egy doboz bonbonra emlékeztet minket. Engedjünk egy nagy kád vizet és merüljünk el a szerelem bársonyosan puha habjai között!
Nőnapi luxus

Az AVON szeret kedveskedni a hölgyeknek és ünnepelni, körülrajongani őket. A különleges nőnapi, rózsaszín virágos csomagolású Luxe sminktermékek nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem a szempillaspirálban található fekete gyémántgyöngyökkel és a kőpúderben fellelhető fehér zafírkivonattal csipetnyi luxust csempésznek a mindennapokba. A selyemkivonatot tartalmazó és dúsító összetételű Luxe ajakrúzsok pedig 4 új rózsás árnyalattal hódítanak.

Az aVOn februári katalógusa színes, vidám és jobbnál jobb szettekkel, ötletekkel és termékekkel van tele :)
A katalógust ITT nézhetitek majd meg :)

Szép hetet,
Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése