2017. január 1., vasárnap

Januári AVON újdonságok

Csapjunk is bele az új évbe, mivel mással mint egy rakat újdonsággal az AVON háza tájáról:) számtalan termék között böngészgethetek már az online katalógusban ITT, de most megmutatom én kiemelt kedvenceimet januárra :)


AVON Imari Elixir kölni
Csábító, szexi, vonzó


Hát mit mondjak, ezzel a képpel engem meg is fogott az új illat :D Annyira gyönyörű, sejtelmes és izgalmas, hogy teljesen biztos vagyok benne, hogy szeretni tudnám és magaménak érezném ezt az illatot :) Az Imrai Elixir kölni lédús szeder lágy illatával indul, majd a rózsa, a jázmin és a vanília jegyeivel mélyül el és válik teljessé.

AVON True Supreme Length tápláló szempillaspirál
2in1 hatás egy szempillantásra


Az új szempillaspirál különleges formulája argán-, és kókuszolajat, illetve E-vitamint is tartalmaz, amellyel megadja a pilláknak a kellő táplálást, kondicionálást. Emellett hosszantartó hatást biztosít, nem csomósodik, és nem maszatolódik. Az AVON True Supreme Length tápláló szempillaspirál egy lépésben ígér nekünk hosszú pillákat és tápláló ápolást. 

AVON True Supreme Nourishing tápláló ajakrúzs
Gyönyörű színű, ápolt ajkak


 Év elején, ilyen szép termékkel indulni nagyon jó jel és nagyon nagy öröm minden rúzs imádónak :) Olyan mint egy kis ékszer az AVON True Supreme Nourishing tápláló ajakrúzs. Gyönyörű, gazdag és egyenletes színbe öltözteti az ajkakat, jojoba olajat, mézet és méhviaszt tartalmazó tápláló összetételének köszönhetően mélyen és tartósan hidratálja is azokat. 15-ös fényvédőfaktorral pedig a nap káros sugaraitól is óvja az ajkak érzékeny bőrét.


Színes.Táplál.Hidratál
15 ragyogó árnyalatban :)


A végére hagytam a legjobbat... új ecseteeek :)
Szerintem nincs olyan, aki sminkel és ne dobbant meg volna a szíve az új ecsetek láttán <3

A nyolc ecsetből álló kollekció egy satírozóval ellátott szemhéjpúderecsetet, egy szemhéjtusecsetet, egy rúzsecsetet, és egy szemöldökecsetet, az arc formázásház pedig egy lapos alapozóecsetet, egy kerek fejű púderecsetet, egy ferde fejű pirosítóecsetet, illetve egy kétvégű, 2 az 1-ben kontúrecsetet tartalmaz. Az ecsetek természetesen külön-külön is beszerezhetőek, így aktuális szükségletünk szerint frissíthetjük fel ecsetkészletünket.
2 az 1-ben kontúrecset: 2 599 Ft

Lapos alapozóecset: 2 199 Ft

Pirosítóecset: 2 199 Ft

Púderecset: 2 599 Ft


Rúzsecset: 1 699 Ft

Szemhéjpúderecset satírozóval: 1 299 Ft

Szemhéjtusecset: 1 299 Ft

Szemöldökecset: 1 299 Ft
Az ecsetek közül érdekel egy pár, az áruk teljesen baráti, majd meglátjuk, hogy teljesítenek :)

Szerintem nagyon erősen indított az AVON, nézzetek szét online, mert sok minden bevezető/akciós áron van most a katalógusban, tankoljatok fel ;)

Hogy tetszenek az újdonságok?

Ann :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése