2014. február 23., vasárnap

Blue Lagun

Pénteken végre eljutottam Müllerbe azzal a nem titkolt szándékkal, hogy egy-két essence újdonságot beszerezzek :D Nem kellett nagyon sokat vacillálnom, hogy mit mutassak meg először Nektek, mert ez az essence Gel eye pencil ez valami isteni:)

A toll ötlete Ázsiából származik. Nem tudom Ti hogy vagytok az ázsiai termékekkel, de én egyre jobban kacsingatok feléjük, jelen pillanatban is tesztelgetek egy arckrémet és szérumot, ami eddig be is vált, de róla majd később még írok.Visszatérve a ceruzára. Csomagolása egyszerű, semmi extrát nem mutat, nah de ami nem látszik és szerintem szuper, az az hogy nem kell hegyezni, mert kitekerős a toll:) Nem nagyon szeretem a hegyezős dolgokat, inkább az automata ceruzákat részesítem előnyben, szóval ez telitalálat nálam.

imádom ezt a képet , büszke vagyok magamra :D :D
a vágást azért meghagytam a fotósomnak :)

Az én választottam a Blue Lagun nevet kapta. Hihetetlen szép, kicsit tengerkékre emlékeztető, kicsit zöldes kék szín. Tényleg eszembe jut róla a tenger és az is, hogy nyáron majd sárgával milyen jó élénk sminket fogok csinálni vele :D Szóval a színe páratlan és ez a hatás megmarad, sőt kicsit fokozódik is mikor használom. A ceruza puha, nagyon könnyen fog, ugyan az az élénk szín köszön vissza a bőrön, mint amit elvárok és ez meg van fejelve egy kis bársonyos csillogással.  Ami még lényeges, hogy bizonyos mértékig állja a dörzsölést és nem tapad fel a szemhéjra. Hogy ez mind megmutassam Nektek összedobtam egy hétköznapi sminket, de ennél vadabban is lehet használni, ha már ilyen klassz a cucc:))


Amit használtam:

  • Garnier BB krém - light, már ezer éve nem vettem elő és olyan jól esett:)
  • essence for get it! 3 in 1 korrektor - nem nagyon használok korrektort, de most egy picit kellett
  • essence sun club bronzosító - 20 suntanned, imádom az illatát :D
  • essence guerilla gardening mono szemhéjpúder - 02 my piece of land - egy kis árnyék, egy kis szemöldök :)))
  • Sleek Ultre Matte Darks V2  i-Divine paletta - Flesh, Pillow Talk
  • essence get BIG! lashes szempillaspirál
.... ha már essence teszt akkor legyen minden essence, mert szeretem :) :D




Még két terméket szeretnék bemutatni a szokásos módon egy-egy sminken keresztül:)

Addig is itt nézhetitek meg az essence egy két általam kedvelt újdonságait.

Szép hetet  Nektek:)


Ann:)

6 megjegyzés:

  1. Az ajkaidra mit használtál?:) Szép lett amúgy a smink nagyon! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de jó, hogy kérdezted, elfelejtettem odaírni :) a smink szelleméhez hűen essence XXXL shine szájfény 19 Nude Candy árnyalat. Nagyon szeretem, telis-tele van pici apró csillámokkal :)

      Törlés
  2. Nagyon szép árnyalat bár van egy nagyon hasonlóm az Avon-tól (SuperShock)-Aqua pop az is ilyen gél állagú,csak sajna hegyezős.Az Essence-től még nem próbáltam ilyen fajta szemceruzát,de ha a többi is ilyen akkor megpróbálkoznék majd velük :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem meggyőzött biztos veszek még egy-ként színt. Én meg az Avon ceruzát nem próbáltam, de nem tudom miért került el, pedig sokat olvastam róla:)

      Törlés
  3. Örülök a tesztednek :) Már nagyon kíváncsi voltam ezekre a ceruzákra, hogy miket hallok róluk. Abszolút meggyőztél, biztos be fogok szerezni belőlük :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szuper, remélem Neked is bejönnek majd tényleg. Én is tervezek még venni 1-2 színt :)

      Törlés