2014. február 1., szombat

Frosen

Halihóóóó :) Visszakaptam a gépem, visszatértem én is még hozzá egy fagyos sminkkel:) Leesett a hó, bejött a nagy hideg itt volt az ideje ezt mind, ennyi idő után sminkbe önteni:)



Már nagyon rég sminkeltem úgy egy igazi jóízűt, így minden rég elfojtott kreativitásom beletettem ebbe a mostaniba és nem sikerült rosszul, ha szabad ezt mondanom :) A smink fő színe a kék, amit nagyon szeretek, főleg az élénk türkizes kékeket, párosítani, finomítani a barnával. Megint az neve nincs 120-as palettámat használtam, mait egy kínai oldalról rendeltem és nagyon meg vagyok vele elégedve. Brutálisan élénk színei vannak és nagyon jól lehet velük dolgozni. Nem volt drága, sőt, szóval ha valaki kezdő, vagy csak szeret kreatívkodni a sminkekkel, akkor szerintem megéri beszerezni itt.


Amiket használtam:








Ritka aprólékos lett ez a smink és minden benne van ami nekem a tél:)
Titeket hogyan inspirál meg ez az évszak, smink, frizura, köröm, ruhák?


Szép hétvégét Beautyk ;)

Ann:)

2 megjegyzés:

  1. Gyönyörű lett ez a smink. Különösen tetszik, mert én is hasonló sminket csináltam :) Úgyis kérdezted, hogy hogyan inspirál a tél, ha gondolod nézd meg :)

    fanetto.blogspot.hu/2014/01/teli-csillogas.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @Fanetto megnéztem és nagyon tetszik a smink, köszönöm, hogy megmutattad:) Mostanában szerettem meg a szürkéket, az ezüstöket, az előtt nem nagyon jutottak eszembe, de egyre jobban csípem őket :)))

      Törlés