2014. április 18., péntek

dm kedvencek

Április eleje elég izgalmasan telt, mert a dm is csatlakozott a beauty boxok világához. Negyedévente jelenik meg a doboz, először 5 db dm kedvenc termékkel:)  Április 7-én 500 db doboz talált gazdára és egészen eddig lehetett találgatni mit rejt a "kis" doboz. Azon szerencsések közzé tartozom, akik megkaparintottak egyet az 500ból, tegnap el is hoztam az egyik szolnoki dm-ből és megosztom veletek lépésről lépésre az első dm kedvencek doboz tartalmát :)

Az utóbbi időben kicsit megszaporodtak a beauty boxok és szerintem még nincs vége a sornak. Látom, hogy sikeresek, népszerűek és az a jóleső érzés utánozhatatlan  amikor izgatottan várja az ember a meglepit és azért nagyon kicsi esélye van a csalódásra. Egy kis smink, egy kis kényeztetés mindössze egy dobozban, ki ne szeretné:) Ennek ellenére ő az első boxom, pedig már rég tervezgettem egy másikat is megrendelni, de ami késik nem múlik :))

A dm kedvencek dobozokban bármi lehet gyakorlatilag ami a dm üzletekben megtalálható, sikeres márkához kapcsolódó új termékek. Őszintén ezen forogtam mióta tudom, hogy kapok egyet, hogy de mégis mi lehet benne, sok kicsi apróság, vagy esetleg nagyobb dolgok? Sminkkeléssel kapcsolatos termékek, testápolók, tusfürdő? Hát ma kiderült:)



Első reakció mikor átvettem az a hűha volt... hát nem kicsi a csomag és nem is könnyű :))) hazáig gondolkodtam a tartalmán, persze így már kicsit sejtettem, hogy esetleg belecsempésztek egy testápolót, egy tusfürdőt vagy sampont és  elárulom, sokat nem  tévedtem ;) A nagy doboz rejtett magában egy pink dobozkát, ami egyébként tuti körömlakkos doboz lesz :))) A pink dobozban várt egy üdvözlő kártya, ami bemutatja a termékeket. A csomagolás nagyon tetszik, szerintem nagyon nőiesre sikerült, és teljes ajándék értékű:)



 A tavaszi kényeztetés jegyében 5 terméket kaptunk

  • Gliss Kur Million Gloss Crystal Oil hajolaj -  gondoskodik a négyes lenyűgöző hatásról:extra ragyogás és könnyűség, lezárja a haj sérüléseit és hosszas fényt biztosít, száraz hajon millió ragyogású fényt ad és javítja a haj szerkezetét
  • Vademecum Pro Vitamin Repair fogkrém - segíti javítani a fogak mikro hibáit
  • alverde "stadtgeflüster" tusfürdő (limitált kiadás) - nádcukor tartalmú formula gyengéden tisztítja a bőrt, anélkül, hogy szárítani, bergamott és narancsolaj pedig pezsdítően hat használójára, elég citrom illata van
  • Sholl Velvet Smooth elektromos lábápoló készülék - használatával könnyedén ápolhatjuk lábunkat otthon. A készülék percek alatt eltávolítja a megkeményedett bőrt, így csodásan puha lábakat biztosít.
  • Nivea Zuhanyzás közbeni testápolótej - Kifejezetten a normál és száraz bőr ápolására fejlesztették ki. Kakaóvajat tartalmaz, ami természetes antioxidáns, így védi, ápolja és bársonyossá teszi a bőrt. Hosszan tartó, kifinomult illatában a kakaós-csokoládés jegyek és az érzéki vanília dominál. Zuhanyzás közben használva ellenállhatatlanul puha és ápolt lesz a bőr, mindenféle ragadós hatás nélkül.




Összességében első doboznak szerintem nagyon jó. Az összetétel teljesen passzol a dm profiljához, igazi otthoni kényeztetős csomag. Szép, igényes a csomagolás, a pink doboz külön belopta magát a szívembe:) A doboz összeállításánál nem tudom szempont volt e, de gyakorlatilag a csald női tagjai egytől egyig megtalálhatják benne a számukra tökéletes vagy érdekes terméket. Egy kicsit hiányoltam valamilyen smink terméket, de ezt nem írnám fel mint negatívum, később biztos lesz az is :) Az ötből a Nivea termék nálam a favorit, de a többinek is nagyon örültem, a Scholl terméket meg lehet elajándékozom:)

Hogy tetszik Nektek az első dm kedvencek doboz?
Valakinek esetleg sikerült hozzájutni?

Én várom a nyári kiadást :)

Szép estét Beautyk :)
Ann:)

3 megjegyzés:

  1. Szia!

    A Scholl terméket én kapásból lepasszoltam a nővéremnek. A krémmánián elég elrettentő véleményeket olvastam róla (néhány őszinte magyar és külföldi blogon is /ahol nem ajándékba kapták a cégtől, hanem megvették maguknak/).
    Tényleg teljesen használható dolgok vannak benne, kivéve a hajolaj, mert azt pl. egy rövid hajjal rendelkező nő biztos nem használja majd, de én igen, ha egyszer elfogy az a 2 flakon hajolaj (más márka) ami van itthon. A többi termékből mindenkinek van otthon, max. más márka. Az mondjuk praktikusabb lett volna, ha nincs a dobozban 2 tusi (igaz egyik testápolós) hanem mondjuk valamelyik helyett egy testradír vagy ilyesmi lett volna, ha már testápolás.
    A doboz ára teljesen korrekt a benne lévő termékekhez képest.
    A sminkterméket, amit sokan hiányolnak és nem hiányoltam. Ha beleraknak egy alapozót, akkor annak az árnyalata az 500 nőből talán 100 főnek lesz jó, a többi meg mérgelődik, hogy most mit kezdjen vele. Körömlakknál szintén hasonló a helyzet, max. valami átlátszó körömsítőt tudna mindenki használni (aki lakkozza a körmeit). A rúzs meg a szemfesték is ilyen mindenkinek más jó dolog... nem hiszem, hogy egy kisgyerekes anyuka egy tűzpiros rúzzsal akar villogni a játszótéren, a barnás rúzsok kevés embernek állnak jól és valaki meg a rózsaszínt nem kedveli. Egységes sminktermék szerintem nincs, talán valami primer, de az meg az egész boltban talán csak a L'Orealnak van, azt írták, hogy nem valami jó... és nem is használ mindenki ilyesmit. A BB-CC krémekkel szintén mellé lehet lőni árnyalatügyileg. Tehát én ezért nem vártam ilyesmit.
    De jó, hogy nem raktak bele pl. mosogatógéptablettát (egyik német boxban az volt), mert magyar földön nem általános dolog a mosogatógép minden háztartásban szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia 9Vikkk9!

      Úgy látom sokan lepasszolják a Scholl terméket, hát igen a 20 éveikben járóknak nem nagyon kell, de egy nővér, egy anyuka tuti örül neki, ha szüksége van rá. Ezért is gondolom, hogy ha valaki a családból rendel, nem marad gazda nélkül egy termék sem :) A msink terén igazad van, hogy nehéz egy olyat beletenni a csomagban ami az emberek nagy részének megfelel, de a hiányt nyilván azért érzem, mert számítottam egy S-he újdonságra, illetve a fő vonal nálam a smink. Vicces én is gondoltam valamilyen tisztítószerre is, ami nem egészen a tavaszi kényeztetés része lenne, inkább a tavaszi nagytakarításé, de örülök azért hogy nem volt :)
      Kellemes Húsvétot és sok locsolót :)

      Törlés
    2. Nem azért passzolják le, mert túl fiatalok hozzá, hanem mert a kremmania.hu oldal (meg több blog szerint) nem ér semmit, a felső bőrréteget lepolírozza, de a bőrkeményedésnél már hatástalan, mert túl gyenge és a pótfej 5000Ft hozzá. A lányok szerint egy fej 10 alkalomra elég, szerintem ez édes kevés... egy fém sarokreszelő+habkő jóval tovább bírja és az ára pénztárcabarát. A lepasszolás másik oka a húsvét meg az anyák napja, gondolják lehet villogni a boltban 13 ezerbe fájó termékkel (abban biztos lehetsz, hogy nem fogják megmondani, hogy nem úgy vették) és nem kell akkor semmit venniük valakinek, pénzt spórolnak vele. :-) Szerintem a bőrkeményedés nem korfüggő, ha egy lány 19 évesen napi min. 8-12 órát áll és járkál (pl. bolti eladók) és nem is mindig a legjobb cipőben (magas sarok vagy kínai olcsó vacak cipő), akkor ugyanúgy bőrkeményedés lesz a lábán és könnyebben kiszárad a talpa is, mint annak aki idősebb és szintén sokat áll/jár. Aki az irodában vagy a padban ül egész nap és nincs terhelésnek kitéve a lába annak nem nagyon kell ilyesmi.
      Én azért passzoltam le, mert nekem nincs gond a talpammal (nem állok/járok sokat, túlsúlyom sincs ami megterhelné a lábam), ha kezd száradni a bőr (nyáron 30-35 fokban), bekenem az Alverde testvajával (ami nekem a testemen nem szívódik be, mert nem száraz a bőröm) rajta hagyom kb. 30 percig (lábat lógatok), beszívódik és már rendben is van.

      Áldott Húsvétot Neked is! Locsoló itt nem lesz:-D de neked sokat... !

      Törlés