2016. szeptember 1., csütörtök

Color Riche Lips Palette

Általában mindig veszek valamit magmanka vagy szülinapomra vagy névnapomra, mióta dolgozom. Idén sem volt ez másképp és a L'Oréal Color Riche La Palette Red rúzs palettára esett a választásom, bevallom, mióta megláttam, azóta meg akartam venni. Nem sok termékkel vagyok így, de annyira szép, hogy még használni is bűnnek érzem :D Bár jól mutat minden színe a számon ;)



És, hogy miért is szerettem bele ebbe a szupi kis termékbe? Már eleve a csomagolás gyönyörű. Fémes arany, tükröződő felület, egyszerű fekete, betűtípus, könnyű, jól záródó tokban. Már maga ez a kis tok ékszere a sminkes asztalnak.  A kis doboz rejt magában egy tükröt, amiben a teljes arcunkat látjuk, így bárhol bármikor ellenőrizhetjük napközben a sminkünket ;) Kapunk egy ecsetet is, ami első ránézésre használhatatlan, de nem az! Szépen lehet vele dolgozni, bár a vékonyabb ajkakkal rendelkezők nem biztos, hogy ugyan ezen a véleményen vannak.


A palettában összesen 6 vörös árnyalat van a meleg árnyalatoktól a hidegebb tónusú vörösökig. Van benne narancsos, van benne korallos szín, van igazi őszi, kicsit fáradt vörös, van enyhén lilás mély vörös, van téglavörös és mindegyik árnyalat egytől egyig gyönyörű. Szuperül kombinálhatóak a színek ;)
A rúzsok egyformán pigmentáltak, építhetőek és tartósak. Enyhe hidratálást érzek mikor viselem őket. Tartósak, az elején még vissza köszönhet a szín a pohárról vagy innen-onnan, de utána már szépen mozdulatlanul virítanak a szánom. És amit még nagyon szeretek az a gyümölcsös, kicsit parfümös illat.


És a színek. A kép sajna torzít, nem tudtam az igazi színeket kisajtolni, ennél pirosabbak az árnyalatok. De, ahogy a képen, úgy a valóságban is jól elkülönülnek a hidegebb és melegebb vörös árnyalatok, a narancs és korall emelkedik ki a legjobban a palettából, illetve a legszélső, a valóságban kevésbé lilás mélyvörös.

Összességében nagyon örülök, hogy megvettem magamnak és aki szereti a vörös rúzsokat, vagy a színeket, vagy szereti kombinálni az árnyalatokat annak érdemes megnézni/megvenni, mert nagyon jó kis paletta lett.

Két verzióban érhető el, a vörös mellett van egy nude összeállítás is. Azt még sajna élőben nem láttam, mert a közelben nincs 2 méteres állványa a márkának, de amit tudom lecsekkolom :)

És még két dolog a végére:)
Ha szeretnétek megnyerni ezt a L'Oréal Color Riche rúzs palettáját, akkor látogassatok el a blog Instagram oldalára, kövessetek be és taggeljétek két ismerősötöket;) Ha reposztoljátok, az plusz esélyt jelent :)

https://www.instagram.com/annmoment/


A poszt közben és a színek variálgatása közben ez jutott eszmbe és kb. így viszonyulok a rúzsokhoz mostanság :D


Holnap péntek, szép hétvégét :)
Ann:)
ui.: telefonom még nincs, így később árasztok el mindenkit vörös rúzsos vidikkel ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése