2016. szeptember 5., hétfő

Szeptember az AVON-nal

Most kicsit megcsúsztam a szeptemberi AVON újdonságok bemutatásával, de ami késik nem múlik és még bőven van időtök eldönteni milyen AVON termékkel fogadjátok az őszt. Megint kiválogattam a számomra legérdekesebb, legjobban tetsző darabokat :)



  Nutra Effects Mélytápláló testápoló
természetes ölelés a bőrödön

Jó hír azok számára, akik szeretik a Nutra Effects arcápolási termékeket, hogy szeptemberben megérkezett az AVON-hoz az új Nutra Effects testápoló termékcsalád. A Nutra Effects névhez hűen, ezen testápolók különlegessége a természetben előforduló olyan összetevőkben rejlik, mint a chia mag vagy a mandulaolaj, mellettük pedig értékes Omega 3 esszenciális zsírsavakat, bőrtápláló vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak. Rendkívül gyorsan beszívódnak és akár 48 órán át hidratálják a bőrt. A testápolók parabén-, ftalát- és színezékmentesek, mindemellett mindegyik termék allergológiailag tesztelt, így érzékeny bőrűek számára is ajánlott.



Aki követ Instagramon az tudja, hogy kaptam egy gyönyörű szép csomagot az AVON-tól, ami egy intenzív hidratáló és egy mélytápláló testápolót rejtett. Lesz külön poszt róluk, de annyit elárulok, hogy az illatuk szuper, gyorsan beszívódik a mélytápláló testápoló és gyorsan kifejti hatását ;) Nekem ő lett a kedvencem.


A kis család és áraik:
Nutra Effects Intenzív hidratáló testápoló (250 ml): 1 099 Ft
Nutra Effects Intenzív hidratáló testápoló (400 ml): 1 399 Ft
Nutra Effects Mélytápláló testápoló (250 ml): 1099 Ft
Nutra Effects Mélytápláló testápoló (400ml): 1 399 Ft
Nutra Effects Selymesen hidratáló többfunkciós testápoló (200 ml): 1 299 Ft


AVON Anew Vitale szemkörnyékápoló krém
A gyönyörű és kipihent tekintet titka
Ajánlott fogyasztói ár: 2 599Ft

Elég húzós napjaim vannak mostanában, valószínűleg ezért is keltette fel az érdeklődésem az új AVON Anew Vitale szemkörnyékápoló krém. Új, továbbfejlesztett formulával ápolja és teszi varázslatossá szemünk környékét. Rendszeres használat mellett segít csökkenteni a ráncok külsejét, a szem alatti sötét karikákat és a duzzadtságot. Helyreállítja a bőr természetes ragyogását és intenzíven hidratálja azt. Valószínűleg nagy szükségem lesz rá, ha így haladok :) Szeretnétek róla külön tesztet? Ilyen jellegű posztjaim úgyis ritkán vannak és most épp nem szemkörnyékápoló krémet használok, hanem maszkot, lehet jó lenne egy ilyen párost összehasonlítani :)

AVON Planet Spa Treasures of the Desert regeneráló masszázsolaj
Argánolajos regenerálódás
Ajánlott fogyasztói ár: 1 699 Ft


Az AVON Planet Spa Treasures of the Desert termékcsaládja egy 3 az 1-ben argánolajos regeneráló masszázsolajjal bővült, amelyet arcra, hajra és testre egyaránt használhatunk. A masszázsolaj hidratálja az arcot és a testet, miközben ellenállhatatlanul puhává varázsolja a bőrt. Hajon alkalmazva kondicionáló hatást fejt ki, miközben természetes ragyogást kölcsönöz neki. Rá is a jelenlegi állapotok miatt figyeltem fel. Kicsit szárazabb a hajam mint szokott lenni és van is bőven termékem, amit használhatok rá, de valahogy ők most nem működnek nálam, lehet váltani kellene, mondjuk egy ilyen jó illatú multifunkcionális termékre.


AVON Today Tomorrow Always Absolute
A szerelem illata

Ajánlott fogyasztói ár: 4 899 Ft

A parfümöket mindig követem és mindig lenyűgöz, hogy egy egy illat köré milyen történetet, milyen inspiráló látványt kapunk. Bevallom ez a parfüm engem most ezzel fogott meg. még nem is olvastam el, milyne illta van már érdekelt :) Ti szoktatok így járni?
A Today Tomorrow Always kollekció új tagja, a szerelmes Today Tomorrow Always Absolute, amelyben a nemes calabriai bergamott és a narancsvirág értékes elegye a szantálfa bájos aromájával egészül ki.A hosszan tartó hatás érdekében egy koncentrált, abszolút esszenciával készült, értékes parfüm került megalkotásra, aminek középpontjában a parfümipar egyik legértékesebb összetevője az Absolute olaj áll. Ezt az olajat mesés virágokból nyerik ki olyan speciális módszerrel, melynek köszönhetően az illat magas koncentrációjú és intenzív lesz, így szinte egész nap elkísér bennünket. Ez lett az szerelem alap illata állítólag :) Mesésen hangzik :)



Ez a pár termék lett most az én őszi kívánságlistám az AVON-tól és azt hiszem jól mutatja, hogy most semmi másra nem vágyom, csak egy kis nyugis, kényeztetésre :)

Szép hetet Beautyk  :)

Ann:)
ui.: az összes szeptemberi újdonságot pedig még ma este
feltöltöm a Facebookra a szokásos módon :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése